Spectrumwebdesign
Image default
Horeca

Op zoek naar een gezellige hotelovernachting in IJsselstein? Ga naar dít hotel!

Hotel Epping is het perfect hotel voor een hotelovernachting in IJsselstein. Het hotel is een echt familiebedrijf, dat in 1906 begon als bakker, vervolgens werd ingeluid als cafetaria om er een paar jaar later een hotel-restaurant van te maken. Rond 1980 is het bedrijf uitgegroeid zoals we deze nu kennen. Inmiddels staat de vierde generatie Epping al aan het roer en doen de eigenaren er alles voor om uw hotelovernachting in IJsselstein zo prettig mogelijk te maken.

Wat biedt het hotel?

Uiteraard kunt u bij het hotel terecht voor een hotelovernachting in IJsselstein. U kunt hierbij kiezen uit verschillende typen kamers, afhankelijk van het aantal en soort bedden dat u wilt. Hoewel de ene kamer wat luxer is dan de ander, zijn deze allemaal van goede kwaliteit en komt u er niets tekort. Bovendien is het hotel er ook voor zakelijke afspraken. Het hotel regelt een vergaderruimte in de buurt van het hotel en u en uw collega’s kunnen overnachten in het hotel zelf.

Het heerlijke restaurant van dit hotel

Ook beschikt het hotel over een eigen restaurant: Bites & Nights. Dit is een all you can eat-restaurant waar u avondenlang kunt genieten van de zelfgemaakte tapas. Tapas zijn kleine gerechtjes en worden ook wel ‘Bites’ genoemd. Er zijn enorm veel verschillende tapas te krijgen, geïnspireerd op gerechten vanuit de hele wereld. Ook zijn er zowel koude als warme tapas te krijgen. Voor ieder wat wils dus.

Boek vandaag nog uw hotelkamer

Bij binnenkomst wordt u hartelijk en vriendelijk ontvangen. Het bedrijf mag dan al decennialang bestaan, dat wil niet zeggen dat de tijd heeft stilgestaan. Inmiddels kunt u profiteren van alle moderne faciliteiten uit de 21e eeuw. Toch voelt u de warme en kleinschalige sfeer van het familiebedrijf nog aan alles, wat uw verblijf extra bijzonder maakt. En dit alles krijgt u voor een betaalbare prijs. U kunt uw bezoek zo duur maken als u zelf wilt. Boek vandaag nog uw hotelkamer en geniet binnenkort van de prachtige omgeving van het Groene Hart.