Spectrumwebdesign
Image default
Horeca

Bezoek dit sfeervol Chinees restaurant nabij Den Bosch

Bent u op zoek naar een sfeervol restaurant voor een avondje uit? Het is altijd lastig om een keuze te maken voor uw gehele gezelschap. Gaat u voor sushi, een Indonesisch restaurant of heeft u meer zin in een Chinese maaltijd? De Aziatische keuken is zo uitgebreid dat het lastig is om de knoop door te hakken. Bij Chinees Restaurant XieXie in Nuland, gelegen naast Den Bosch, hoeft u niet te kiezen en geniet u van allerlei gerechten uit de Aziatische keuken. Van sushi en wokgerechten tot aan Indonesische snacks; zij serveren voor ieder wat wils.

Gerechten van de Aziatische keuken

Wanneer u een bezoek brengt aan Chinees Restaurant XieXie nabij Den Bosch bestelt u allerlei verschillende gerechten. Voor een vaste prijs kiest u twee uur lang onbeperkt de lekkerste maaltijden uit. U maakt zo kennis met diverse keukens en proeft allerlei smaken uit Azië. Onder het genot van een drankje van onze uitgebreide bier- en wijnkaart kiest u onder andere uit Aziatische wokgerechten, sushi of Chinese en Indonesische snacks. Het restaurant heeft ook diverse gerechten en hapjes voor kinderen. Zo weet u zeker dat uw hele gezelschap van een lekkere maaltijd geniet. U sluit uw diner af met een luxe huisgemaakt dessert of kaasplateau. Ook heeft het restaurant een echte chocoladefontein, voor de zoetekauwen onder ons. Naast de mogelijkheden voor een diner verzorgt het restaurant ook de catering voor bedrijfsuitjes of bijzondere gelegenheden. Vanaf een gezelschap van twintig personen genieten uw gasten van diverse gerechten en hapjes om uw evenement of activiteit net dat beetje extra te geven.

Kom langs!

Heeft u wel oren naar een diner bij dit Chinees Restaurant in de buurt van Den Bosch? Plaats dan snel uw reservering online of reserveer telefonisch een tafeltje. Houd er rekening dat online bestellingen minimaal één dag van tevoren moeten worden doorgegeven. Informeer ook naar de mogelijkheden als er allergieën of dieetwensen in het spel zijn. De koks houden hier graag rekening mee.

https://restaurantxiexie.nl/