Spectrumwebdesign
Image default
Verbouwen

Waarom zou ik kiezen voor een doe het zelf PU gietvloer?

Als u toe bent aan een nieuwe vloer dan kunt u kiezen voor een PU gietvloer. Dit is een zeer duurzame vloer die tegen een stootje kan. Ideaal als u huisdieren heeft of jonge kinderen. Een PU gietvloer is ook prima geschikt voor een bedrijfsruimte waar veel gelopen wordt door medewerkers of klanten. Bovendien is zo’n vloer in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. U kunt een gietvloer zelf doen als u een beetje handig bent. Het is niet heel moeilijk om deze klus zelf te doen en het kost u niet heel veel tijd om de gietvloer aan te brengen. U moet er alleen rekening mee houden dat de verschillende lagen een minimaal aantal uren moeten drogen. U bent met deze klus dus wel een paar dagen bezig en het is het handigst om dit te doen in een huis of kantoor dat nog leeg staat.

Is een gietvloer geschikt voor iedere ruimte?

U kunt een PU gietvloer in principe in iedere ruimte leggen. Sommige soorten gietvloeren zijn zelfs geschikt voor de badkamer! Omdat de vloer in de badkamer uiteraard nat wordt is het wel aan te raden om u eerst goed te laten informeren alvorens u materiaal bestelt om een gietvloer zelf te doen in de badkamer. U kunt online complete pakketten bestellen met alle benodigde materialen en als u wilt ook gereedschappen om zelf uw mooie gietvloer aan te brengen.

Waar bestel ik een mooie gietvloer voor mijn woning of kantoor?

Wilt u uw woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte verfraaien met een mooie PU gietvloer? En wilt u deze gietvloer zelf doen? Dan kunt u voor al uw materialen terecht bij Decochip. U kunt als u wilt de showroom bezoeken om een indruk te krijgen van hoe uw nieuwe gietvloer eruit gaat zien. Daarnaast verzorgt dit bedrijf regelmatig workshops waar u aan kunt deelnemen om goed voorbereid aan de klus te beginnen. U kunt uw gietvloer ook online bestellen. Uw bestelling wordt dan binnen enkele werkdagen geleverd.