Spectrumwebdesign
Image default
Woning en Tuin

Snel en veilig bomen kappen in de regio Den Haag

Bomen laten kappen in een stad als Den Haag is een vrij delicaat project. Er zijn ontzettend veel factoren, buiten het kappen van de bomen om, waar rekening mee gehouden moeten worden. Steden zoals Den Haag zijn vrij dichtbevolkt en hebben bomen staan in de meest nauwe straten. Daarnaast is snelheid van belang als het gaat om het versperren van drukke wegen. Kortom, voor het kappen van bomen in Den Haag heeft een groenbedrijf heel wat meer vaardigheden en ervaring nodig dan bijvoorbeeld bij projecten op het ruime platteland. Voor de ingewikkeldere klussen bent u als particulier en bedrijf bij Groenprojecten Madestein aan het goede adres. 

Een klein en ervaren groenbedrijf

Groenprojecten Madestein bestaat al bijna 60 jaar en is een klein en ervaren groenbedrijf dat actief is in Den Haag en omstreken. Al een tijdje gebruiken zij de nieuwste kniptechniek om bomen om te hakken. Vooral bij het kappen van bomen in een grote stad als Den Haag is dit een veelgevraagde methode. Maar hoe gaat dit in zijn werk? De knipmachine knipt allereerst alle zijtakken van de boom af. Op deze manier vallen de takken niet ongecontroleerd alle kanten op, wat het veiliger maakt om in relatief kleine ruimtes bomen te kappen. Het kappen van bomen op deze wijze is voor Groenprojecten Madestein dan ook een routineklus geworden. 

De laatste taak van stobbenfrezen

Na het kappen van de bomen gaan de werknemers van Groenprojecten Madestein over op het stobbenfrezen. Wat is stobbenfrezen? Simpel gezegd is dit het versnipperen van de stronk van de boom, tot ver in de grond, totdat er niet meer te zien is dat er überhaupt een boom gestaan heeft. Stobbenfrezen is in steden erg belangrijk omdat bomen vaak worden gekapt, vanwege een ander bestemmingsplan met het gebied of de straat. Uitstekende stronken zijn dan alleen maar onhandig en niet fraai om naar te kijken. Groenprojecten Madestein kan voor u als particulier of als bedrijf bomen kappen én stobbenfrezen op een snelle en veilige manier. Wat wilt u nog meer?