Spectrumwebdesign
Image default
Dienstverlening

Tweedehands meubels omtoveren tot designmeubels

Als u op zoek gaat naar tweedehands meubels komt u al snel uit bij de kringloop. Een nadeel van tweedehands shoppen is echter dat niet iedereen even zuinig is op zijn of haar spullen. Soms zult u dan ook een prachtige stoel vinden met een scheur in de bekleding. Erg zonde! Of u vindt de stoel van uw dromen, maar de kleur is niet naar uw wens. Gelukkig valt daar wat aan te doen. Laat uw meubels compleet vernieuwen door de stoffering aan te passen. Dit zou u eventueel zelf kunnen doen, maar het is verstandiger om dit over te laten aan een vakman. Op die manier heeft u gegarandeerd kwaliteitswerk en zal de stoel er weer als nieuw uitzien!

Persoonlijk design

Bij een gerenommeerd bedrijf als Stoffeerderij Klaver kunt u naast uw stoelen ook uw bank in een nieuw jasje steken. Andere tweedehands meubels kunnen ook worden opgeknapt. Op deze manier krijgt u een prachtig interieur zonder dat u er de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Als kers op de taart zullen niet veel mensen zijn die precies dezelfde bank of stoel hebben – u kunt immers uw tweedehands meubels op laten knappen precies zoals u dat wilt. Uw gasten zullen zich verwonderd afvragen waar u deze prachtige meubels heeft gekocht. De kans is groot dat zij nooit zullen geloven dat deze tweedehands zijn!

Laat uw meubels opknappen

Uiteraard hoeven het geen tweedehands meubels te zijn die u laat opknappen door dit bedrijf. U kunt er ook voor kiezen om de meubels op te laten knappen die al in uw woning staan. Waar nodig wordt ook het binnenwerk en de vulling aangepakt door dit bedrijf. Uw meubels zullen er weer als nieuw uitzien. Geeft u vooral uw voorkeuren door of neem contact op met dit bedrijf voor de mogelijkheden. Bezoekt u ook de website van Stoffeerderij Klaver om te zien wat zij kunnen leveren.

https://klavermodernwonen.nl/