Spectrumwebdesign
Image default
Woning en Tuin

Slaap als een roos op een echte Pullman boxspring

Een goede nachtrust is van groot belang om overdag goed te kunnen functioneren. En goed slapen begint met een goed bed. Is uw oude matras toe aan vervanging? Of is het simpelweg de hoogste tijd te investeren in een matras van hoogwaardige kwaliteit? Kies dan een nieuw bed uit bij Horsten Slaapcomfort in Waspik. Wat voor soort bed u ook zoekt: in het uitgebreide assortiment aan diverse prachtige modellen vindt u ongetwijfeld het matras van uw dromen.

Een ruim assortiment aan boxsprings

Een nieuw bed is een grote investering. Het is dan ook meer dan logisch dat u een matras wilt aanschaffen waar u nog jarenlang van geniet. Koopt u bijvoorbeeld een Pullman boxpring, dan bent u hier van gegarandeerd. De Pullman matrassen zijn beschikbaar in diverse prijsklassementen. Horsten Slaapcomfort biedt een ruime selectie aan met boxsprings van dit hoogstaande merk. Met een Pullman boxspring wordt u iedere ochtend uitgerust wakker en geniet u van een heerlijk diepe slaap. De matrassen zijn beschikbaar in verschillende modellen. U kiest uit de Express, de Toronto Silverline of de Express Luxe. De bedden variëren in prijs en ook hier geldt: hoe hoger de prijs, hoe beter de kwaliteit. Ongeacht welk model u aanschaft, u bent verzekerd van ultiem slaapcomfort en een ongeëvenaarde nachtrust. Smacht u naar een nieuw matras, maar heeft u geen idee hoe u nu een juiste keuze maakt? De specialisten van Horsten Slaapcomfort hebben ruime ervaring op zak en vertellen u graag over de ins en outs van ieder matras. Zo weet u precies uit welke Pullman boxspring u het meeste profijt haalt.

Droom heerlijk weg op uw nieuwe matras

Is het dan eindelijk tijd voor een nieuw matras? Gunt u uzelf eindelijk een onbezorgde nachtrust? Kom dan langs in de showroom van Horsten Slaapcomfort en ontdek welke Pullman boxspring uw ideale match is. Is uw oog op een bepaald matras gevallen en wilt u deze direct bestellen? U profiteert van een gratis levering én montage bij u thuis. Wilt u eerst telefonisch advies ontvangen? Natuurlijk is dit een optie. Neem contact op met de professionals en ontvang gedegen advies op maat.