Spectrumwebdesign
Image default
Gezondheid

Ontvang fysiotherapie op maat bij deze praktijk in Bergen op Zoom en Huijbergen

Beweging is voor de mens erg belangrijk. Niet alleen blijft u dan fit, maar het is ook goed voor uw spieren en gewrichten. Maar wat als u nu pijn ervaart bij bepaalde bewegingen? Dan belemmert dat u enorm in het dagelijks leven. Wanneer u last heeft van een chronische ziekte of een nare pijnklacht, is het mogelijk om in beweging te blijven door middel van fysiotherapie. Met de juiste behandeling op maat kunt u straks weer een stuk prettiger door het leven. Fysio Active in Bergen op Zoom en Huijbergen helpt u daar graag bij met behulp van de juiste fysiotherapie.

Uitgebreide faciliteiten, ruime behandelkamers en de juiste middelen

Fysio Active levert u alleen de beste zorg. Daarbij richten zij zich met behulp van fysiotherapie in Bergen op Zoom en Huijbergen op het bewegend functioneren van de mens. Daarbij voorzien zij u van therapeutische begeleiding en fysiotherapie op maat, want iedereen is immers anders. Vrijwel alle stoornissen kunnen zij behandelen, zelf als het aansturing van het bewegingsapparaat via het zenuwstelsel niet goed functioneert. Het doel van de behandeling is pijnvermindering, spierversterking, spierontspanning of – verlenging en coördinatieverbetering. Om dit te realiseren, zal de therapeut uit Bergen op Zoom of Huijbergen tijdens de fysiotherapie gebruikmaken van verschillende vormen. Denk hierbij aan oefentherapie, massage of fysische technieken (gebruik van apparatuur). Tevens vindt u in deze praktijk verschillende specialisaties. De gespecialiseerde fysiotherapeuten zijn allemaal BIG-geregistreerd en staan in het Centraal kwaliteitsregister voor fysiotherapie. In hun uitgebreide aanbod vindt u:

  • Haptotherapie
  • Oedeemtherapie
  • Neurorevalidatie
  • Ademhalingstherapie

Persoonlijke aandacht staat voorop

Het uiteindelijk doel van de fysiotherapie die u bij hen volgt in Bergen op Zoom of Huijbergen is in principe therapeutisch. U wilt natuurlijk beter functioneren met klachten of de klachten volledig opheffen. Ga daarom in gesprek met de specialisten van deze praktijk tijdens een intake en dan bespreken ze graag hoe zij u snel van uw klachten kunnen helpen of deze kunnen verlichten. Tijdens een behandeling mag u rekenen op de persoonlijke aandacht die hiervoor nodig is. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.