Spectrumwebdesign
Image default
Telefonie

Na een val je telefoon laten repareren bij telefoon reparatie Stein

Stel je voor je zit op de fiets en het regent heel hard. Je wilt een plas water ontwijken en komt terecht op de witte belijning op de weg. Je stuurt weer terug en dan gebeurd het. Je voorwiel glijdt weg. Uiteindelijk volgt je achterwiel ook. BAM. Daar lig je, in de regen op de grond. Je kijkt op en ziet dat je tas is opengegaan. Je mobiel ligt voor je op het wegdek. Ondanks de pijn aan je linkerknie besluit je om toch op te staan. Je pakt je mobiel. Je schrikt, er zit namelijk een flinke barst in het scherm.

Je telefoon laten repareren

Gelukkig weet je een adresje waar je het scherm kunt laten repareren. Bij telefoon reparatie Stein heb je al eerder een telefoon laten maken. Je was toen zeer tevreden over service en besluit om dus nu ook naar telefoon reparatie Stein te gaan.

De schade viel mee

Je pakt je fiets op en besluit meteen naar de winkel te gaan. je bent immers toch al nat door de val. Die extra regen maakt dan toch niet meer uit. Je geeft de telefoon af en fietst vervolgens naar huis. Thuis bekijk je de schade. Een flinke schaafwond aan je knie maar dat is dan ook het enige. Die schaafwond zal ik gedurende de komende nachten nog wel voelen. Gelukkig is het daar bij gebleven. Je loopt even naar de garage en bekijkt je fiets. Je merkt op dat het stuur scheef staat. Je klemt het even tussen je benen en geef een ruk aan het stuur. Zo die staat weer recht. Niet veel later gaat de huistelefoon. Je mag je toestel weer ophalen.

https://telefoonreparatie-limburg.nl/telefoon-reparatie-stein/