Spectrumwebdesign
Image default
Beauty en verzorging

Doelgroep Marie Jo bh

Marie Jo is een speciaalzaak in lingerie waar kwaliteit bovenaan staat. De zaak heeft een vrij specifieke doelgroep waar zij zich op richten. Zo richten ze zich met een Marie Jo bh vooral op vrouwen met een relatief grote cupmaat die niet al te veel ondersteuning nodig hebben. Daarnaast richten ze zich ook op de wat jongere vrouwen. Dit komt terug in hun collecties en in de modellen waarin de bh’s te verkrijgen zijn.

 

Collectie Marie Jo bh

Marie Jo bh kent een aantal verschillende collecties. Zo is er bijvoorbeeld de gewone Marie Jo collectie, wat al een zeer uitgebreid scala aan bh’s en slips aanbiedt. Daarnaast is er ook de Marie Jo L’aventure collectie. Dit zijn wat exclusievere bh’s tegen vaak een iets hogere prijs. Er is ook nog de Marie Jo Swim collectie. Hier kun je alles vinden voor bij het zwembad of voor op vakantie, van bikini tot badpak maar ook bijvoorbeeld luchtige rokken of jumpsuits.

 

Model bh

Het model van een Marie Jo bh is vaak twee haakjes breed. Ondanks dat het maar twee haakjes zijn, bieden de bh’s voldoende ondersteuning en zijn ze van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de bandjes ook vaak relatief wat dunner. Het uiterlijk van de bh’s is in het algemeen heel modern en mooi, hiermee richten ze zich op de hierboven beschreven doelgroep. De prijzen van de verschillende collecties variëren ongeveer tussen de 40 en 100 euro, maar vaak is er ook sale waar je een artikel goedkoper kan kopen.

https://dolcedonna.shop/collections/marie-jo