Spectrumwebdesign
Image default
Energie

Het reinigen van uw zonnepanelen doet u via dit bedrijf

Heeft u zonnepanelen? Is u bij de aanschaf van uw zonnepanelen ook verteld hoe belangrijk het reinigen van de zonnepanelen is? In veel gevallen antwoorden veel mensen hier ‘nee’ op. Het is echter wel een zeer belangrijk punt om de levensduur van uw panelen zo hoog mogelijk te houden, maar het is ook cruciaal voor uw rendement. Als er veel vuil op uw zonnepanelen ligt, kan het rendement teruglopen tot wel 25%. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Kies er daarom voor om uw zonnepanelen minstens een keer per jaar te laten reinigen door Solar Cleaners Nederland. Zij hebben de middelen om dit op professionele wijze te realiseren.

Hoe gaat het team te werk?

Het reinigen van uw zonnepanelen is een specialistische klus en daarom wilt u een erkend bedrijf inschakelen. Solar Cleaners Nederland helpt u graag verder! Dit vakkundige team heeft veel kennis van het vak en hecht, net als u, veel waarde aan de kwaliteit van uw zonnepanelen. Zij gaan er dan ook zorgvuldig mee om. Het wassen van uw zonnepanelen doen zij met zachte borstels en gedemineraliseerd water. Dit water laat geen kalkaanslag achter op uw panelen, wat zorgt voor een ultiem schoon resultaat. Wanneer er wel kalkaanslag op uw zonnepanelen zit, zal vuil zich sneller hechten, waardoor u weer vaker uw zonnepanelen moet laten reinigen. Bij dit bedrijf wordt u aangeraden om in ieder geval eenmaal per jaar een reiniging te laten doen.

Kies het pakket afgestemd op uw zonnepanelen

Wilt u dit bedrijf inschakelen zodat de specialisten binnenkort al langskomen om uw zonnepanelen te reinigen? Vraag dan eenvoudig en snel een offerte aan via de website. Heeft u één tot zestien zonnepanelen? Dan kiest u voor het minipakket van € 85,-. Heeft u zeventien tot 25 panelen? Dan kiest u voor het maxipakket van € 115,-. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een pakket op maat wanneer u 26 panelen of meer heeft.