Spectrumwebdesign
Image default
Beauty en verzorging

Ervaar de service van deze kapper nabij Krimpen aan Den IJssel

Zoekt u een goede kapper nabij Krimpen aan den IJssel? Zo’n kapper is Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek. Voor iedereen die een mooi kapsel wil, is dit een fijne kapper in de regio rondom Krimpen aan de Lek en Krimpen aan den IJssel. Dankzij het ervaren team zijn al uw haarwensen mogelijk. Heeft u al een idee hoe uw nieuwe kapsel eruit gaat zien? Uw droomkapsel wordt hier werkelijkheid. U heeft hier niet alleen de beste service, maar profiteert ook nog eens van lage prijzen. Weet u al hoe uw nieuwe kapsel eruit ziet, of wilt u nog wat advies? Vraag om deskundig advies aan de haarexperts van Monique’s Hairfashion.

Geef uzelf een goed gevoel én een mooi kapsel

Bij deze kapper in Krimpen aan de Lek, nabij Krimpen aan den IJssel, kunt u terecht voor veel verschillende soorten kappersbehandelingen. Als u naar de kapper gaat, bent u op zoek naar een goede service. Daarom krijgt u bij Monique’s Haarfashion niet alleen een schitterend kapsel, maar ook een goede service. Zo gaat u met een gerust hart naar de kapper, en met een nóg beter gevoel naar huis. Daarop mag u vertrouwen als u Monique’s Hairfashion in Krimpen aan den Lek, nabij Krimpen aan den IJssel bezoekt! Zoekt u specifiek naar een herenkapper in deze regio? Heren kunnen bij deze kapper terecht voor deze behandelingen:

  • Knipbehandelingen
  • Gordi boldi of tondeuse-behandelingen
  • Het klassiek scheren van uw baard met een open klapmes

Deze specialist knipt ook kinderen

Bezoek de luxe salon van Monique’s Hairfashion in Krimpen aan den Lek, nabij Krimpen aan den IJssel, dan ervaart u volledige service. Dat geldt niet alleen voor dames en heren, maar ook kinderen kunnen hier terecht. U maakt eenvoudig online een afspraak. Doet u dit liever telefonisch? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

https://moniqueshairfashion.nl/