Spectrumwebdesign
Image default
Woning en Tuin

Een landelijke stijl met een opgezette dierenkop

Een opgezette dierenkop is de perfecte toevoeging van een huis met een robuuste stijl. Ben je helemaal fan van een wat lossere look in jouw huis en niet van de chique, strakke lijnen en meubels? Dan zijn dierenhuiden en opgezette dierenhoofden waarschijnlijk ook echt helemaal jouw ding. Deze decoratie is ontzettend zeldzaam en een ware eyecatcher voor jou, maar ook voor iedereen die bij jou binnenloopt. Bij By Max vind je een opgezette dierenkop van verschillende dieren uit alle windstreken. Ben je een echte liefhebber van The Big Five en wil je er hier heel graag een van op je muur hebben? Koop dan een mooie buffelkop of een giraffenhoofd en geniet jarenlang van deze bijzondere dieren, gewoon bij jou thuis!

Meer sfeer in jouw huis

Taxidermie is als het ware het opzetten en verzorgen van dode dieren als bijvoorbeeld decoratie van een huis. Bij By Max zijn ze hier heel goed in en zij zetten dieren op uit alle werelddelen. Doordat geen enkel dier helemaal hetzelfde is, weet je dus zeker dat jij een uniek en zeldzaam exemplaar koopt. De prijzen zijn afhankelijk van het soort dier en de grootte hiervan, maar ze proberen wel altijd dezelfde dag de producten nog te verzenden als je voor 14.00 bestelt. Naast een opgezette dierenkop, kun je ook bij deze specialist terecht voor andere dierendecoratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie vlinders op een stokje of in een glazen stulp. Jouw huis krijgt gegarandeerd een complete boost na het bestellen van deze decoratie van de specialist.

Bestel nu een palletverzending tegen een meerprijs

Als je meer bestelt dan enkel één product, dan krijg je een palletverzending. Hier betaal je meer voor, maar dan krijg je al jouw producten op één pallet en ben je verzekerd dat jouw producten niet beschadigd worden. Koop nu jouw opgezette dierenkop online of in de winkel van deze specialist en geniet van een nieuwe uitstraling van jouw woning!

https://www.dierenhuiden-decoraties.nl/