Spectrumwebdesign
Image default
Verbouwen

Haal gemak in huis door een epoxy coatingvloer te laten leggen

Is er een ruimte in uw huis waar u behoefte heeft aan een zeer sterke en waterdichte vloer, of bent u gewoon een fan van een vloer met een strakke uitstraling? Overweeg dan eens om een epoxy coatingvloer te laten leggen. Epoxy is een harde kunststofsoort die vaak gebruikt wordt voor industriële vloeren. Dit materiaal heeft niet alleen een hoge belastbaarheid, maar is ook nog eens water- en stofwerend, zodat de vloer bijdraagt aan een hygiënische omgeving.

Een epoxy coatingvloer is een voordeliger alternatief

U kunt kiezen voor een gegoten vloer van epoxy, maar de kans is groot dat u ook van de voordelen van epoxy kunt genieten door een epoxy coatingvloer te laten leggen. Bij zo’n vloer wordt minder epoxy gebruikt dan bij een gietvloer, zodat het een voordeligere optie is. Epoxy coatingvloeren kunnen gelegd worden boven op een bestaande vloer, zodat u niet de extra kosten en zorgen heeft die het verwijderen van een oude vloer met zich meebrengt.

Een vloer laten leggen door experts

Als u een epoxy coatingvloer wilt laten leggen in uw huis in de omgeving van Zutphen, nabij Apeldoorn, dan bent u aan het juiste adres bij Amipox. Bij dit in Zutphen gevestigde bedrijf werken vaklieden die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van kunststofvloeren in de regio Apeldoorn. Deze experts maken gebruik van een primer, die ervoor zorgt dat de epoxy coating goed aan de ondergrond hecht. Wanneer de coating is gedroogd, wordt deze verzegeld met een toplaag die een zeer hoge dichtheid heeft.

Kies voor een mooie, praktische vloer

U kunt door de specialisten van dit bedrijf een epoxy coatingvloer laten leggen die precies de kleur heeft die u zoekt. Bij dit bedrijf kunt u namelijk vloeren bestellen in bijna alle RAL-kleuren. U kunt uw epoxy coatingvloer gemakkelijk schoon houden, door deze regelmatig te stofzuigen en dweilen. Omdat het materiaal naadloos is, kan vuil zich niet verzamelen in de naden. Profiteer ook van dit voordeel door een dergelijke vloer te laten leggen door Amipox!

https://www.amipox.nl/