Spectrumwebdesign
Image default
Woningen

Maak kennis met deze woningmakelaar in Breda

Bent u druk op zoek naar een woningmakelaar in regio Breda? Neem dan MB Makelaars in de arm! Dit jonge en creatieve team helpt u professioneel verder bij de verkoop of aankoop van een nieuwe woning in de regio. Dit houdt ook plaatsen zoals Teteringen, Ulvenhout, Bavel en Prinsenbeek in. De krappe huizenmarkt kan voor nogal wat stress zorgen. MB Makelaars ontneemt u kopzorgen en doet dit tevens tegen relatief lage kosten. Ze rekenen bijvoorbeeld maar € 595,- aan opstartkosten voor de verkoop van uw woning, en dit is al inclusief btw. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt het team u wat het totale tarief zal zijn om uw woning te verkopen.

Wat wordt er voor u verzorgd?

Bij de verkoop van uw woning door deze woningmakelaar in Breda, worden er vele punten voor u verzorgd, zoals:

  • De woningopname. Alle maten worden opgenomen en alle relevante gegevens worden genoteerd.
  • Een professionele fotoreportage.
  • Het maken van plattegronden door een gespecialiseerd ontwerpbureau.
  • Te koop-borden plaatsen.
  • Het plaatsen van uw woning op Funda, andere woningsites en social media.

Is er na de bezichtigingen een bod (of meerdere biedingen) uitgebracht op uw woning? Dan worden de onderhandelingen door deze makelaardij uitgevoerd. Iedere stap wordt nauw overlegd met u. Na acceptatie wordt de koopakte opgesteld, de ondertekening geregeld en wordt u begeleid bij de notaris.

De aankoop van een woning

Natuurlijk is deze woningmakelaar uit Breda niet alleen dé partij voor de verkoop van uw woning, maar ook voor de aankoop ervan. Het team neemt veel ervaring met zich mee en ziet vaak het woningaanbod vóórdat deze op Funda komt te staan. Daarnaast werken de makelaars onder het ‘no cure, no pay’-principe. Dit geldt alleen niet voor de woningbezichtigingen. Heeft u interesse in de hulp van een aankoop- of verkoopmakelaar? Bekijk de website dan eens om de contactgegevens te ontdekken of meer informatie te lezen.