Spectrumwebdesign
Image default
Beauty en verzorging

De beste gezichtsbehandeling is pijnloos!

‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden,’ is het gezegde, maar de beste gezichtsbehandeling kan ook pijnloos zijn. Er zijn heel veel verschillende manieren waarop uw lijntjes, rimpels, plekjes en littekens in het gezicht tegen kan gaan. Veel van deze manieren gaan gepaard met huidtherapie waarbij naaldjes bij komen kijken. Naaldjes op de huid geven een onprettig gevoel. Er is echter ook een gezichtsbehandeling die effectief én pijnloos is. Dit is de Oxygeneo Superfacial gezichtsbehandeling. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren en laat direct resultaat zien.

Wat zijn de voordelen van een Geneobehandeling?

De Oxygeneo combineert verschillende effectieve methoden van huidverzorging met elkaar. Het heeft dezelfde effecten als microdemabrasie, zuurstoftherapie en fruitzuren. Hierdoor heeft u met slechts een gezichtsbehandeling het effect van meerdere behandelingen in één en het beste resultaat. Het effect zal meteen na de behandeling zichtbaar zijn. Hiermee is het grootste voordeel dat u meer resultaat hebt van een behandeling in minder tijd. Daarnaast hoeft u voor en na de behandeling geen rekening te houden met de behandeling. Steeds meer moderne huidklinieken maken gebruik van deze methode. Zo kunt u terecht bij Huidinstituut Callista voor een Geneobehandeling en persoonlijk huidadvies.

Hoe werkt de Geneobehandeling?

Een Geneobehandeling bestaat uit vijf stappen. De huidtherapeute werkt de verschillende zones van uw gelaat nauwkeurig af. De behandeling begint met een exfoliatie, waarbij de bovenste laag van de huid wordt gescrubd. Vervolgens kan de huid door de exfoliatie en hogere zuurstofvoorziening beter nieuwe ingrediënten tot zich nemen. Er komen CO2 belletjes op de huid die uiteenspatten, waardoor er meer zuurstofrijkbloed naar de bovenste laag van uw huid wordt gestuurd. Hierna wordt de huid strakker en steviger gemaakt door een Tripollar Radiofrequentie. Tot slot wordt een Ultrasound van de huid gemaakt voor de optimale opname van de stoffen. De behandeling is geheel pijnloos, wat het tot de beste gezichtsbehandeling maakt.

https://instituutcallista.nl/