Spectrumwebdesign
Image default
Woning en Tuin

Zonwerende folie is ook in de wintermaanden van toegevoegde waarde

Van zonwerende folie is bekend dat het warmte tegenhoudt en schadelijk uv-licht filtert, zonder een pand te verduisteren. Vooral in de zomermaanden zien we dit als belangrijk voordeel. Maar ook in de wintermaanden is zonwerende folie van ongekend belang. In de koude periode van het jaar laat het de warmte juist wel toe en dringt het de koudebrug van de ruiten terug. In deze periode weet het folie perfect gebruik te maken van de laagstaande zon. De warmte daarvan wordt maximaal geabsorbeerd. Dit betekent niet alleen een fijner binnenklimaat, maar ook een vermindering van de stookkosten.

Prettig voor uw portemonnee, prettig voor het milieu

De meeste warmte verlaat uw woning via de ramen. De zonwerende folie is overigens niet alleen prettig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Minder stoken betekent namelijk minder CO2 uitstoot. Een maatschappelijk verantwoorde keuze dus! Kwalitatief hoogwaardige folie vindt u bij specialist Man Protection, die u een breed spectrum aan artikelen van het alom gewaardeerde LLumar aanbiedt. Een merk dat op zijn beurt eveneens garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

De enige distributeur van LLumar in Nederland

De bovengenoemde specialist is de enige officiële LLumar distributeur van Nederland. De artikelen zijn behalve voor woningen ook geschikt voor grotere panden als kantoren, winkels, scholen en ziekenhuizen. Behalve de reeds genoemde voordelen heeft zonwerende folie ook een esthetisch effect. Bovendien wordt de inkijk van buiten belemmerd, waardoor uw privacy toeneemt. Dé distributeur van LLumar producten heeft al veertig jaar ervaring in het vak en weet elk gebouw nauwkeurig van folie te voorzien.

Levering en montage in de gehele Benelux

Kiest u voor Man Protection, dan geschiedt het aanbrengen van de zonwerende folie altijd door VCA-gecertificeerde monteurs. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Heeft u vragen over de artikelen? Ook dan staat men graag voor u klaar met vakkundig advies op maat. Levering en montage zijn in de gehele Benelux mogelijk.

https://www.manprotection.nl/