Spectrumwebdesign
Image default
Dieren

Verras jouw trouwe viervoeter door natuurlijke hondensnacks te bestellen

Verwen jouw trouwe viervoeter met een Bellobox! Voor gezonde en natuurlijke hondensnacks hoef je niet langer langs speciale dierenwinkels. Met de boxen van Bellobox laat je jouw hondensnoepjes gewoon thuisbezorgen. Ervaar het gemak van Bellobox en verras jouw beestje met heerlijke én gezonde snoepjes. Door natuurlijke hondensnacks te bestellen bij deze webshop hoef je je nooit meer druk te maken of je genoeg lekkers in huis hebt.

Een box speciaal voor de behoeften van jouw hond

Kauwen is een belangrijke behoefte van honden. Jouw beestje ontspant door te kauwen op een botje. Ook verzorgt hij of zij zo zijn kaken, tandvlees en gebit. Vandaar dat het belangrijk is om jouw hond af en toe te verrassen met een hondensnack. Bij Bellobox kun je natuurlijke hondensnacks bestellen die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van je hond. De snacks zijn 100% natuurlijk, gezond en duurzaam geproduceerd. De boxen zijn samengesteld op de grootte, leeftijd, ras en gewicht van je beestje. Heeft je hond een bepaalde allergie of intolerantie? Dan bestel je een allergenenbox, zodat jouw hond ook geniet van de lekkerste snacks. Daarnaast zijn er ook themaboxen voor puppy’s of honden met stevige kaken. Ken je iemand die net een puppy in huis heeft? Dan is de puppybox ontzettend leuk om cadeau te doen. Je sluit ook een abonnement af om maandelijks een box te ontvangen. Zo hoef je je niet meer druk te maken of je genoeg hondensnacks in huis hebt. De box is eenvoudig opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

Plaats je bestelling online en ontvang je box snel thuis

Verwen jouw hond door een Bellobox met natuurlijke hondensnacks te bestellen. Selecteer de box die geschikt is voor jouw beestje en plaats je bestelling. Deze wordt gratis thuisbezorgd. Met de aankoop van een box steun je goede doelen, zodat je niet alleen een goede keuze maakt voor jouw hond, maar ook voor de wereld om je heen.