Spectrumwebdesign
Image default
Bedrijven

Uitvaart in Den Haag en omstreken

De kosten voor een mooie uitvaart in Den Haag variëren behoorlijk. Wij zorgen voor een onvergetelijke en budgetvriendelijke uitvaart van uw dierbare in Den Haag. We hebben verschillende pakketten; voor elk budget hebben we wel een pakket op maat; een rouwauto, een schitterende kist, het opbaren en verzorgen van de overledene, het regelen van de wettelijke formaliteiten; wij nemen alle zorg uit handen. Of het nu om een begrafenis gaat of om een crematie. Om het laatste afscheid volgens uw wensen te kunnen regelen, bespreken wij alle aspecten van de uitvaart persoonlijk met u. Er is maximale ruimte voor uw voorkeur.

Basispakket voor de uitvaart in Den Haag

Wilt u of kunt u niet heel veel geld uitgeven bij de uitvaart van uw dierbare in Den Haag? Probeert u de kosten zo laag mogelijk te houden? Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een basispakket, waarbij wij een vast tarief voor onze diensten hebben. In dit pakket heeft u bijvoorbeeld een eenvoudige kist en neemt u een deel van de diensten in eigen handen. In ons basispakket voor de uitvaart in Den Haag zitten er onder andere: de verzorging van de overledene, een uitvaartkist, rouwauto, enzovoorts. Hiernaast brengen we uw dierbare over van de plaats van overlijden naar het uitvaartcentrum.

Persoonlijke en respectvolle uitvaart in Den Haag

Wilt u meer specifieke wensen toevoegen aan het basisuitvaart pakket, zoals rouwbezoek en consumpties, dan zitten hier additionele kosten aan verbonden. Maak de uitvaart van uw dierbare in Den Haag onvergetelijk. Bij ons krijgt u niet alleen een lage prijs, maar ook een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Het regelen van een uitvaart is geen gemakkelijke bezigheid voor u als nabestaande. Daarom zal het voor u zeker een genoegdoening zijn om de uitvaart van uw dierbare in Den Haag uit te besteden aan ons. Wij staan garant voor persoonlijke service en een uitvaart die uitgevoerd wordt op een uiterst respectvolle wijze.