Spectrumwebdesign
Image default
Bedrijven

Ambachtelijke meubels voor in jouw huis.

Van oude eiken gebinten uit oude boerderijen tot imposante eiken vloerdelen uit monumentale panden. Uw oud eiken meubels worden van dit karakteristieke hout met de hand gemaakt. Voor dit alles kunt u gerust contact opnemen met de beste meubelmaker in Enschede. We vervaardigen meubelen uit de beste houtsoorten en luisteren ook naar de wensen van onze klanten. U mag vragen en we zorgen er voor dat u waar krijgt voor uw geld.Het meubelmaker in Enschede staat klaar voor elke klant en op gepaste wijze dan ook.

Handgemaakte oud eiken meubels door de meubelmaker in Enschede.

In Enschede zit er een professionele meubelmaker. Het hout dat hij gebruikt, is al eeuwenlang in gebruik geweest. Daardoor is elke robuuste oud eiken meubel uniek zowel wat kleur, houtsoort en afmeting betreft. De oude eiken meubels die we maken zijn puur natuur, ze dragen sporen van het verleden en vertellen ieder hun eigen verhaal. De meubelmaker in Enschede maakt bijvoorbeeld oude eiken tafels van drie planken brede vloerdelen, uit oude Franse boerderijen of oude eiken gebinten die ooit gebruikt zijn in boerderijen en in historische panden die minimaal honderdvijftig jaar oud zijn.

Contact opnemen met de beste meubelmaker in Enschede.

Maak contact met de meubelmaker in Enschede om de mooiste meubels voor u op te leveren. Kies uit verschillende modellen en ontwerpen. Dat kunt u op verschillende manieren doen. Breng een bezoekje aan onze website. Daar komt u de nodige informatie tegen. U krijgt ook een voorproefje van alles wat u bij ons kunt vinden of bestellen zeg maar. U maakt ook kennis met onze unieke werkwijze en de aanbiedingen de meubelmaker te bieden heeft. Neemt u gerust contact met de meubelmaker in Enschede op voor uw meubels op maat, of uw eigen ontwerp die u wil laten ontwerpen door de meubelmaker in Enschede.