Spectrumwebdesign
Image default
Vakantie

Slapen in een boomhut

Mensen hebben al sinds eeuwen een voorkeur voor hoogtes.  Niet voor niets zijn de penthouses veelal de duurste appartementen in een flatgebouw. Hoe hoger je bent, hoe mooier het uitzicht. Dat instinct om de hoogte op te zoeken zie je al bij jonge kinderen. Zodra je kinderen een stapelbed laat zien, gaat het erom wie bovenin mag. En bomen? Die moeten beklommen worden. En er moet een boomhut gemaakt worden.

Het maakt niet uit waar ter wereld je bent, kinderen willen een boomhut bouwen. Een boomhut is hun eigen plekje, waar ze de baas zijn. In een boomhut mag je zijn wie je wilt zijn, in complete vrijheid.

Als je opgroeit, is het makkelijk te vergeten welke vrijheid een boomhut vertegenwoordigt. Helemaal wanneer je overspoeld raakt door de dagelijkse verantwoordelijkheden. Maar er is weinig voor nodig om dat oude gevoel van rust en vrijheid terug te krijgen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is een boomhut.

Ook als je geen grote eik in je achtertuin hebt staan kun jij, samen met je dierbaren, slapen in een boomhut. Maar dan wel eentje die helemaal waterdicht en tochtvrij is én die is voorzien van bedden en meubilair van topkwaliteit. En, supertof, bij sommige boomhutten kun je zelfs via een glijbaan naar beneden!

Bij www.glampings.com richten we ons vooral op glampings waar je verblijft in safaritenten en lodges en dergelijken. Maar toen we tijdens onze zoektocht naar avontuurlijke accommodaties een aantal leuke boomhutten tegenkwamen wisten we meteen dat we die in ons aanbod moesten opnemen.

De door ons geselecteerde boomhutten zijn volledig kindvriendelijk en veilig. Ze maken deel uit van een recreatiepark of camping, wat betekent dat gasten gebruik kunnen maken van de volledige faciliteiten.

Wij zijn erg enthousiast over deze boomhutten. Jij ook? Boek dan direct je verblijf in een van deze leuke boomhutten. Je doet dit met slechts een paar muisklikken, direct via onze site.