Spectrumwebdesign
Image default
Sport

Het beste dieet volgens de sportdietist Haarlem

Een sapkuur van 10 dagenschema volgen sportdiëtist Haarlem  de perfecte manier om je lichaam een reboot te geven. Dankzij zo’n detox word je hele systeem binnen vijf dagen voorzien van allerlei vitamines, mineralen en andere plantaardige stoffen. Wat zijn de voordelen en nadelen van zo’n sapkuur 10 dagen volgens de sportdiëtist Haarlem ?

Wat levert het je op?

Er zijn veel voordelen te noemen zo vertelt de sportdiëtist Haarlem. Een van de voordelen is dat je gewicht verliest, het is goed voor de huid en je hebt meer behoefte aan gezond voedsel. Daarnaast verbetert je immuunsysteem en helpt het de spijvertering. Ga je beginnen met een sapkuur 10 dagen dan moet je een voorbereiding doen.  Wat is dan een goede voorbereiding vindt de sportdietist Haarlem? Je begint met een voorbereidende week. Tijdens deze voorbereidende week, is het vooral belangrijk dat je veel water drinkt, geen fastfood eet, gezond eet en minder cafeïne of alcohol drinkt. Zorg dat je op de avond van te voren de sapcentrifuge even helemaal schoongemaakt hebt gemaakt. Haal hem desnoods volledig uit elkaar, maak de onderdelen schoon en zet hem vervolgens weer terug in elkaar. Ook blijft het volgen van een sapkuur schema een proces, waarin je zowel emotionele als fysieke bijwerkingen kunt ervaren. Belangrijk is om jezelf ook echt wat meer rust te gunnen gedurende zo’n detox kuur adviseert de sportdietist Haarlem.

Wat voor menu volg je dan?

Tijdens een sapkuur 10 dagen volg je een vast menu, dit heeft de sportdietist Haarlem  samengesteld. Het menu bestaat uit wakker worden met 1 á 2 glazen lauwwarm water met eventueel wat citroensap, daarna drink je een groene shake en twee glazen water tussendoor. In de middag drink je weer een shake en wissel je het af met verse sappen. Voor de avond is er een speciale voedende shake en voor het slapengaan drink je een kop groene thee of gemberthee. De sportdietist Haarlem houdt regelmatig in de gaten hoe het met je gaat en of het dieet vol te houden is.