Spectrumwebdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Online een printplaat bestellen bij een ervaren bedrijf

Een printplaat bestellen kan om verschillende redenen aan de orde zijn. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u een innovatie heeft gedaan en deze wilt testen. Maar het kan ook zijn dat een bestaand apparaat een nieuwe vormgeving krijgt die moet worden getest. Een printplaat laten maken stelt u in staat om een prototype uitgebreid te testen voordat u het op de markt brengt. Zo voorkomt u dat een product ineens toch grote problemen blijkt te hebben als het al in de winkel ligt of online verkocht wordt. Zo is er een printplaat voor complexe automatiseringsvraagstukken. Een printplaat bestellen is zo geregeld want dat kunt u gewoon vanuit uw bedrijf online regelen.

Een printplaat bestellen, waar moet ik op letten?

Als u een printplaat wilt laten maken dan moet u rekening houden met een aantal aspecten. Zo is het belangrijk om te weten of het apparaat gebruikt wordt onder bovengemiddelde omstandigheden. Trillingen en hogere temperaturen stellen hogere eisen aan een apparaat en dus ook aan de printplaat. Daarom kunt u een printplaat bestellen die is geassembleerd volgens de through hole methode. De onderdelen zitten goed verankerd op de printplaat en kunnen wel een stootje hebben. Is de belasting lager en wilt u juist ruimte besparen? Dan kunt u kiezen voor een printplaat die volgens de SMD methode is geassembleerd. Het voordeel is dat er geen bedrading aan te pas komt en dat u beide zijden van de printplaat kunt benutten voor onderdelen. Ideaal als u ruimte wilt besparen voor een compact apparaat. Zo kunt u zelf een ontwerp maken voor uw ideale printplaat.

Waar bestel ik de beste printplaten?

Een printplaat bestellen doet u nu gewoon online. U kunt bij PRS B.V. printplaten laten maken volgens uw eigen wensen. Geef deze aan het bedrijf door en zij gaan meteen voor u aan de slag. U kunt voor contact gebruik maken van het formulier op de website. Dit kunt u benutten om een vraag te stellen of voor het opvragen van een vrijblijvende offerte. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen om uw wensen met u door te spreken en u een passend aanbod te doen.