Spectrumwebdesign
Image default
Dienstverlening

Met de Epson inktpatronen van Go4inkt maakt u de mooiste prints

Als u mooie afdrukken wilt maken met uw Epson printer dan kiest u misschien het liefst voor de originele Epson inktpatronen. Maar overweegt u ook zeker de Epson inktpatronen van het uitstekende huismerk van Go4inkt. Deze zijn namelijk een stuk goedkoper en geven vrijwel dezelfde printkwaliteit. Als u Epson inktpatronen koopt van dit huismerk profiteert u bovendien van een grotere inhoud. U kunt met uw goedkopere cartridge van Epson daardoor ook nog eens meer afdrukken maken. Dat is dus dubbel voordeel voor u als klant.

Met Canon inktpatronen maakt u de mooiste afdrukken

Wilt u de mooiste prints maken met uw Canon printer? Gebruik dan Canon cartridges van Go4inkt. U kunt kiezen uit originele Canon inktpatronen of ga voor het voordelig geprijsde huismerk. Met beide soorten inktpatronen maakt u prima afdrukken. De kwaliteit van uw fotoafdrukken kunt u vergroten door hiervoor speciaal fotopapier te gebruiken. De kleuren komen dan nog beter tot hun recht. U kunt de juiste Canon cartridges eenvoudig vinden op de website door uw printertype te selecteren. Zo weet u altijd zeker dat u de juiste inktpatronen voor uw Canon printer bestelt.

Zo eenvoudig is het om nieuwe inktpatronen te bestellen

Als u nieuwe inktpatronen nodig heeft voor uw printer dan bestelt u die simpel bij Go4inkt. Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen en u kunt uw nieuwe cartridges al binnen enkele dagen verwachten. Doorgaans duurt het hooguit 1 tot 2 werkdagen. Als u twijfelt welke inktpatronen u voor uw printer nodig heeft dan kunt u om advies vragen bij de klantenservice. Als u het merk en type weet dan is het overigens niet zo moeilijk om de benodigde cartridges snel te vinden. In de handige overzichten op de website staan alle types per merk netjes gerangschikt. Heeft u er vragen over, vul dan direct het contactformulier in.