Spectrumwebdesign
Image default
Aanbiedingen

Luchtkanaalreiniging en ander services voor een nette omgeving

U doet er alles aan om uw kantoor of bedrijfsruimte proper te houden. U laat de bureaus regelmatig poetsen, de tapijten stofzuigen en de ramen wassen. Hierdoor ziet uw bedrijfspand er altijd kraaknet uit. Uiterlijk kan echter bedriegen. Er is namelijk een belangrijk en onzichtbaar element van uw bedrijf dat niet net is: de omgevingslucht. Als u de luchtinstallatie van uw pand niet regelmatig laat reinigen, werkt uw personeel elke dag in verontreinigde en ongezonde lucht. Gelukkig is er een eenvoudige manier om dit te voorkomen: een luchtkanaalreiniging van Valor Services.

Ontdek de AirKare luchtkanaalreiniging

Valor Service is een Belgisch bedrijf dat uiteenlopende facilitaire diensten biedt aan bedrijven, waaronder een grondige luchtkanaalreiniging. Het bedrijf biedt hier een speciaal onderhoudspakket voor aan, gericht op een gezonde werkomgeving middels gezonde omgevingslucht. Dit is een uitgebreide service die uw hele lucht- en ventilatiesysteem grondig onder handen neemt. Zo werkt het bedrijf een compleet onderhoudsplan uit voor uw luchtkanaalreiniging. Hierdoor weet u zeker dat alle luchtfilters regelmatig worden vervangen door nieuwe exemplaren. Ook worden de verschillende luchtgroepen in uw pand gereinigd en het luchtcirculatiesysteem gedesinfecteerd. Heeft u last van nare geurtjes op kantoor? Dan kunnen deze worden geneutraliseerd door middel van gelpatches of verneveling. Zo geniet u te allen tijde van een nette lucht en werkomgeving.

Altijd en overal net aan het werk

Netheid op het werk is nergens zo belangrijk als in de horeca of bedrijven met een eigen keuken. Ook daarbij helpt Valor Services u graag: met een grootkeuken onderhoud. Wat houdt een grootkeuken onderhoud in? Simpel: een diepgaande reiniging van de hele keuken. Zo worden ook moeilijk bereikbare plaatsen onder handen genomen. Ook het verwijderen van oude kitlagen behoort tot een grootkeuken onderhoud van dit bedrijf. Dat geldt ook voor het reinigen van de vetafscheiders, dampkappen en friteuses. Zo is uw grootkeuken weer kraaknet en bent u meteen ook in orde met de brandveiligheid. Meer weten over de luchtkanaalreiniging of grootkeuken onderhoud service van het bedrijf? Bezoek dan zeker hun website.