Spectrumwebdesign
Image default
Bedrijven

Huis verkopen aan belegger zonder risico

Huis verkopen aan belegger zonder risico

Veel mensen laten een mooie kans schieten wanneer ze naar een verkoopmakelaar gaan om hun huis te verkopen. Veel mensen gaan automatisch contact opnemen met een verkoopmakelaar als ze hun huis willen verkopen. Huizen worden meestal verkocht door een makelaar, maar dat is niet in alle gevallen zo. Er zijn nog meer opties bij het verkopen van uw huis dan een verkoopmakelaar. U kunt ervoor kiezen om uw huis te verkopen aan een vastgoedbelegger. Een vastgoedbelegger heeft als baan investeren in vastgoed. Hij koopt huizen op die waardevol zijn en hij kan deze huizen weer verkopen of verhuren. Vastgoedbeleggers knappen vaak eerst het huis op zodat het meer waard is of er meer huur gevraagd kan worden. Wilt u meer informatie over uw huis verkopen aan een belegger? Dan kunt u terecht op de website van De Nationale Vastgoedportefeuille. 

 

Verkoopmakelaar versus vastgoedbelegger

Bij een verkoopmakelaar heeft u met meer risico’s te maken dan bij een belegger. Een belegger is zeker van zijn zaak en zal gelijk aangeven of hij uw huis wil opkopen en voor welke bod. Bij een verkoopmakelaar ligt dat anders, want hij kun u niet garanderen dat iemand geïnteresseerd zal zijn in uw huis en ook een bod wil plaatsen. Voordat uw huis wordt verkocht via een verkoopmakelaar zijn er nog veel stappen die tijd kosten en onzeker zijn zoals de bezichtigingen en de onderhandelingsperiode. U zal eerst lang moeten wachten totdat mensen uw huis hebben gezien en het ook echt willen bezichtigen en kopen. Bij een vastgoedbelegger hoeft u geen zorgen te maken over lange wachtperiodes en weet u precies waar u aan toe bent. Achteraf hoeft u niet duizenden euro’s te betalen aan makelaarskosten en heeft u zonder risico’s uw huis verkocht.  

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van De Nationale Vastgoedportefeuille. Zij kunnen u in contact brengen met een belegger of zelf uw huis opkopen zonder risico. 

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/huis-verkopen-aan-belegger/