Spectrumwebdesign
Image default
Eten en drinken

Boek een weekendje weg bij dit restaurant met hotel in Uden

Wil je er even tussenuit? Dan is een weekendje weg in eigen land ideaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een weekendje weg in Uden bij Jambon? Dit restaurant met hotel heeft een centrale ligging, waardoor je allerlei activiteiten en bezienswaardigheden op loopafstand hebt. Na deze activiteiten kun je in het restaurant genieten van een heerlijk diner. Je kiest uit een uitgebreide menukaart, waardoor er zeker iets lekkers bij zit. Vervolgens overnacht je in het hotel in een kamer die van alle gemakken voorzien is. In dit restaurant met hotel zal het je tijdens jouw minivakantie dan ook aan niets ontbreken!

Bij dit hotel met restaurant kun je ook terecht als je iets groots wilt vieren

Wist je dat Jambon veel meer is dan alleen een restaurant met hotel? Je kunt bij dit bedrijf in Uden namelijk ook terecht voor zaalverhuur. Ook als je hen hiervoor inschakelt, zal het jou aan niets ontbreken. Waar mogelijk wordt je ontzorgd en je hebt de keuze uit verschillende zalen en arrangementen, waardoor alles goed op je gezelschap kan worden afgestemd. Er is bijvoorbeeld een sfeervolle grote zaal met bar die ruimte biedt aan 130 gasten, maar je kunt er ook terecht in een gezellige private dining room. Deze laatste zaal is het best geschikt voor gezelschappen van rond de 50 gasten. Er is dus sowieso een mogelijkheid voor zaalverhuur op deze locatie in Uden die perfect op je wensen aansluit.

Informeer van tevoren of er nog plek is

Zoek je nog een gelegenheid voor zaalverhuur in Uden waar je met jouw gezelschap terecht kunt voor een bruiloft, receptie, jubileum of verjaardagsfeest? Of ben je juist op zoek naar een gezellig restaurant met hotel voor je weekendje weg? In beide gevallen is Jambon de plek waar je moet zijn. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid bij de vriendelijke medewerkers. Dan weet je zeker dat er plek is op de datum die jij voor ogen hebt.