Spectrumwebdesign
Image default
Beauty en verzorging

Hoe werkt de bovenooglidcorrectie en waar kan ik hiervoor terecht?

Bent u op zoek naar een professional die een bovenooglidcorrectie voor u kan uitvoeren? Dan voelt u zich volledig vertrouwd bij Optimum Clinics. Een bovenooglidcorrectie is bedoeld om uw oogleden te laten liften. Hierbij zorgt een specialist voor het verwijderen en herpositioneren van overtollig huid-, spier- en vetweefsel van de bovenste oogleden. Bij deze behandeling wordt een incisie gemaakt, verborgen in de natuurlijke ooglidplooi. Hiermee heeft u achteraf geen last van opvallende littekens en is het resultaat dus volledig naar uw wens. Optimum Clinics, met vestigingen in de plaatsen Oosterbeek, Denekamp en Dinxperlo die dicht bij Arnhem liggen, informeert u volledig over de gehele procedure. Zo gaat u met een goed gevoel een bovenooglidcorrectie tegemoet en weet u zeker dat u in goede handen bent. Ook wordt u uitgebreid op de hoogte gebracht van de voor- en nadelen van de bovenooglidcorrectie, de methoden voor nazorg en de verwachte hersteltermijn.

De bovenooglidcorrectie in het kort

Bij deze behandeling wordt vooraf het overtollige huidweefsel boven uw te liften oogleden zorgvuldig afgetekend. Daarna volgen de verdovingsvloeistof en de desinfectie met jodium. Wanneer u hier allergisch voor bent, wordt er een alternatief desinfectans gebruikt. Overtollig huid-, spier- en vetweefsel wordt chirurgisch verwijderd nadat uw gezicht steriel is afgedekt en uw huid verder verdoofd is door middel van een verdovingsvloeistofinjectie. De wond wordt gehecht en afgedekt met steristrip-pleisters en de ogen worden gekoeld om nabloeding te beperken. De totale behandeling duurt 60 minuten en een week na de behandeling worden de hechtingen verwijderd. Na drie maanden wordt alles nog eens goed gecontroleerd.

Een ander specialisme: de behandeling van huidkanker

De behandeling van huidkanker is uiteraard een heel ander gebied dan een plastisch chirurgische ingreep. Heeft u een verdachte plek op de huis geconstateerd en bent u op zoek naar een specialist in de behandeling van huidkanker? Ook dan kunt u terecht bij Optimum Clinics in Oosterbeek, Denekamp en Dinxperlo (dicht bij Arnhem). Hier profiteert u van een ervaren dermatoloog die, in geval van huidkanker, zo snel mogelijk de juiste maatregelen treft en behandeling voorbereidt.