Spectrumwebdesign
Image default
Eten en drinken

In dit restaurant in de buurt van Kijkduin komt u helemaal tot rust

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een intiem diner, voor een buffet, voor een high tea of voor een heerlijk glaasje exclusieve wijn? Dan is de Taverne Meer & Bosch in Den Haag een restaurant dat u niet mag missen. Dit restaurant is gelegen vlak bij Kijkduin, vlak bij de stad én in het midden van een park met eeuwenoude bomen. Deze locatie zorgt voor een bijzonder sfeervolle en unieke omgeving en het is dan ook niet vreemd dat mensen uit heel Nederland hier een tafel reserveren of hun bruiloft organiseren. Bij lekker weer is er een terras waar u kunt zitten, er is een Franse binnentuin voor als het regent en een sfeervol restaurant voor een klassiek diner.

Verscheidene evenementen

Dit restaurant – dat vlak bij Kijkduin ligt – is niet alleen een plek waar u een tafel reserveert voor een hapje en een drankje. Wilt u indruk maken op uw klanten? Dan neemt u ze mee voor een luxe zakenlunch. Deze taverne is ook een trouwlocatie. U kunt hier elkaar het ja-woord geven, schitterende foto’s laten maken in de diverse omgeving en vervolgens direct bij het feest aansluiten. Ook voor een jubileum, verjaardag of uitvaart is het een zeer passende locatie en bent u verzekerd van een geslaagde bijeenkomst. Wilt u ook plaatsnemen aan een tafel bij dit restaurant bij Kijkduin, maak dan van tevoren wel even een afspraak.

Bezoek ook de indrukwekkende wijnzolder

Een andere trekpleisters die veel bezoekers naar Taverne Meer & Bosch in Den Haag trekt, is de indrukwekkende wijnzolder. Hier liggen wel 8000 flessen wijn op perfecte temperatuur op uw bestelling te wachten! Op de zolder is het altijd 13 graden en is de luchtvochtigheid continu 60% tot 70%. De wijn is dus in perfecte staat als hij naar uw tafel gebracht wordt en u ervan kunt gaan genieten. Dit restaurant vlak bij Kijkduin is een parel van Den Haag die u niet mag missen.

https://www.meerenbosch.nl/