Spectrumwebdesign
Image default
Bedrijven

Het leren omgaan met agressie

Veel mensen hebben last van agressie en daarom zijn de agressietrainingen die wij aanbieden heel erg fijn en belangrijk voor deze mensen. Agressie is een emotie die niet fijn is en daarbij kan niet iedereen deze emotie beheersen. Zo zijn er vaak mensen die tijdens een agressieaanval fysiek andere of zichzelf pijn doen terwijl er ook mensen zijn die agressie emotioneel uiten. Tijdens de agressietraining gaan wij u leren hoe u het beste om kan gaan met de agressie die u voelt, wanneer die naar boven komt en wat de achterliggende gevoelens daarvan zijn. Samen zorgen wij dat u de agressie meer onder controle zal kunnen krijgen.

De methodes

Tijdens de agressietraining zijn er veel verschillende methodes die toegepast zouden kunnen worden. Hiervoor kijken wij naar u, wanneer speelt de agressie op? Hoe uit de agressie zich? Hoe vaak komt de agressie voor? En wat kan u al doen om de agressie te beheren? Er zijn allemaal dingen waar wij naar gaan kijken en daaruit komt een methode of techniek voort die bij u past en uw agressie zou moeten verminderen. Wij begrijpen dat de agressie niet fijn is en daar iets aan moet veranderen. Daarom hebben wij het beste met u voor en willen wij u graag helpen om hier verbetering in te zien.

Leeftijden

Wij geven de agressietrainingen aan verschillende leeftijden. Zo hebben wij veel aanmeldingen van jongere, die bijvoorbeeld een gedragsstoornis hebben en daardoor ook veel agressie om de hoek komt kijken. Daarnaast zijn er ook veel aanmeldingen van mensen met een traumatische gebeurtenis en uiten dat op een agressieve manier. Er zijn veel verschillende redenen en leeftijden die bij ons in behandeling zijn van een agressietraining en daarom kan u ook altijd aansluiten. Ook gaat de agressie van mild en zwak naar heftig en ernstige aanvallen. Wij zullen dan ook altijd kijken waar u het beste tussen past en waar u zich het fijnste voelt.