Spectrumwebdesign
Image default
Gezondheid

Stop chronische vermoeidheid met een behandeling van deze specialist

Het is goed mogelijk dat chronische vermoeidheid u ernstig belemmerd in het dagelijks leven, het beïnvloedt namelijk haast alles wat u doet. Weet u niet wat u moet doen om van deze chronische vermoeidheid af te komen? De specialisten van Revalis, in Den Bosch, bieden een behandeling aan zodat u niet langer last heeft van chronische vermoeidheid. Deze behandeling bestaat uit een intensief programma dat intern bij deze kliniek wordt uitgevoerd. Het behandelprogramma omvat onder andere groep- en individuele sessies waarbij u leert hoe u om kunt gaan met uw klachten, zodat deze niet langer uw leven beheersen.

Een behandeling op maat

De experts van Revalis gaan met u in gesprek om een behandeling op maat te realiseren voor uw chronische vermoeidheid. Het traject begint met het stellen van een diagnose. De ervaren specialisten van Revalis doen dit aan de hand van een aantal onderzoeken. U dient allereerst een vragenlijst in te vullen, waarna u uw antwoorden bespreekt met een behandelaar in een startgesprek. Vervolgens krijgt u een fysiotherapeutisch en psychologisch onderzoek. De resultaten van deze onderzoeken worden onderzocht door de revalidatiearts, die op basis hiervan een passende behandeling op maat maakt voor uw chronische vermoeidheid. De behandelaar bespreekt deze bevindingen met u in een eindgesprek. U weet dus op voorhand welk traject u gaat afleggen om beter om te leren gaan met uw klachten.

Stel uw vragen aan deze specialist

Wilt u graag meer weten over de behandeling van de specialisten van Revalis, in Den Bosch? Neem dan gerust contact met hen op. Ze vertellen u graag meer over de inhoud van de behandeling en hoe dit u kan helpen om de chronische vermoeidheid te verslaan. Indien u gebruik wilt maken van de behandeling dient u een verwijzing van uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist te hebben. Bespreek de mogelijkheid om een behandeling te volgen bij Revalis dus allereerst met uw eigen arts.  

https://www.revalis.nl/