Spectrumwebdesign
Image default
Vakantie

Luxe stacaravans

Ken je die televisieseries over mensen die met de caravan op vakantie gaan? Neem “We zijn er bijna!” een enorm populaire serie (1,7 miljoen kijkers) over een stel pensionado’s die met de caravan op vakantie gaan in de Balkan. Het was in 2019 hét kijkcijferkanon van Omroep Max.

Bij de omroep hadden ze daar eerst nog vraagtekens bij, want eigenlijk gebeurde er niet veel. Mensen zaten voor de caravan, lekker te relaxen. Kun je daar mooie tv van maken? Wat blijkt? De serie was een enorm succes, juist omdat het zo lekker herkenbaar is. Want lekker kamperen met je eigen luxe caravan, dat vindt eigenlijk iedereen heel erg leuk.

Maar ja, wat nu als je geen caravan hebt? Dan kun je natuurlijk een luxe caravan huren. Niet iedereen heeft echter een trekhaak. En trouwens, rijden met een caravan achter de auto is wel heel wat anders dan normaal autorijden. Veel mensen vinden dat, begrijpelijkerwijs, eng.

De oplossing is simpel: je huurt gewoon een luxe caravan op de plaats van bestemming! Op www.glampings.nl hebben we een ruime selectie aan luxe stacaravans in populaire Europese vakantielanden als Frankrijk,  Italië en Kroatië. De geselecteerde luxe stacaravans bieden je alle comfort zoals je die ook thuis gewend bent. Het voelt dus echt als een tweede thuis.

Met slechts een paar klikken komt het hele aanbod voorbij en zoek je de perfecte  luxe stacaravan uit die van jullie vakantie een onvergetelijke belevenis maakt.

De luxe stacaravans staan altijd op de betere kwaliteitscampings. Natuurlijk betekent dit dat je vrije toegang hebt tot alle faciliteiten, van restaurant en zwembad, tot animatieteam en (in sommige gevallen) de wellness-voorzieningen.

Of je nu lekker even tot rust wilt komen in de natuur, of met het hele gezin een fijne familievakantie wilt beleven, op www.glampings.nl ontdek je altijd de luxe stacaravan die past bij jullie vakantiewensen. Boek direct en je kunt beginnen met vakantievoorpret.