Spectrumwebdesign
Image default
Gezondheid

Gerichte fysiotherapie in Ede door een deskundige

Heeft u bepaalde klachten en zoekt u een praktijk voor fysiotherapie in Ede? Dan is Fysiotherapie Beatrixpark een goede keuze. Deze praktijk weet als geen ander dat ieder mens anders is en elke klacht dus een andere oorzaak kan hebben. Ze hebben gespecialiseerde fysiotherapeuten in dienst, die altijd op zoek gaan naar een oplossing op maat. Dit om vervolgens uw klachten gericht te behandelen. Door deze gerichte aanpak is de kans aanzienlijk groter dat u uw klachten verminderen, verzachten of verholpen worden. Fysiotherapie Beatrixpark heeft afzonderlijke specialismen, zoals geriatriefysiotherapie. Voor elk van deze specialismen hebben ze een deskundige op dat gebied in dienst.

Houdt uw zelfstandigheid in stand met geriatriefysiotherapie

Met geriatriefysiotherapie kunt u uw zelfstandigheid beter in stand houden. Geriatriefysiotherapie richt zich op ouderen. De beweeglijkheid van mensen gaat achteruit naarmate ze ouder worden. Dit heeft vaak ook een invloed op de zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Dagelijkse activiteiten worden moeilijker en de reservecapaciteit neemt vaak af. Deze achteruitgang kan dan ook nog eens gepaard gaan met verschillende aandoeningen zoals reuma of dementie. Geriatriefysiotherapie kunt u ook volgen in deze praktijk voor fysiotherapie in Ede. Middels effectieve en toegankelijke behandelingen worden ouderen geholpen aan hun klachten.

Zeer toegankelijke praktijk

Deze praktijk voor fysiotherapie in Ede weet als geen ander dat u een druk leven kunt leiden. De praktijk is natuurlijk gedurende kantoortijden open, maar ook in de avonduren op doordeweekse dagen en op zaterdagen. Op deze manier kunt u altijd bij ze terecht voor een behandeling. Wilt u ze inschakelen voor geriatriefysiotherapie of een andere behandeling? Laat het ze weten en neem eens contact met ze op. Ze bespreken dan de mogelijkheden met u. Heeft u al een verwijzing van een huisarts? Geef dit dan bij ze aan. U kunt contact opnemen met deze praktijk in fysiotherapie in Ede via het contactformulier op hun website.