Spectrumwebdesign
Image default
Bedrijven

Wat te doen bij een verstopping?

Met handige huis-tuin-en-keuken middelen kun je vaak een kleine verstopping al oplossen. Heb je last van een verstopping in je huis Zwolle in de wc? Giet er dan wat afwasmiddel in en vul daarna een emmer met heet water. Giet dit op zo’n halve of hele meter hoogte in de wc. Laat het daarna even intrekken en spoel na. Vaak is een kleine verstopping in het toilet dan al opgelost. In de gootsteen zou je een zak soda kunnen gieten en daaroverheen een fles natuurazijn. Dit wil meestal ook wel helpen bij een kleine verstopping. In plaats van azijn zou je ook heet water kunnen gebruiken. Maar heb je last van een grotere verstopping, schakel dan een ontstoppingsdienst in.

De ontstoppingsdienst in Zwolle

Ook in omgeving Zwolle heb je een ontstoppingsdienst zitten. Zij komen langs voor spoedgevallen en voor de minder acute verstoppingen. Daarbij maken ze ook nog eens gebruik van een vaste prijs incl. voorrijkosten. Zo kom je nooit voor verassingen te staan. De ontstoppingsdienst in omgeving Zwolle weet hoe vervelend een verstopping kan zijn en hoe lastig het ooit kan zijn om deze op te lossen. Wanneer je huis-tuin-en-keuken middelen niet meer werken kun je hun dus bellen. Ze komen zo snel mogelijk langs om het probleem voor je op te lossen.

Verstopping maar niet uit omgeving Zwolle?

Heb je een verstopping maar woon je niet in de buurt van Zwolle? Dat is geen probleem! De ontstoppingsdienst rijdt namelijk rond door heel Nederland. Zo kan iedereen bellen voor een afspraak. Niet elke ontstoppingsdienst zal door heel Nederland komen, dus bij deze zit je helemaal goed. Er zijn vaste prijzen voor de ontstoppingen. Let er wel op dat er tussen 18.00-08.00 een toeslag van 30% bovenop komt. Ze zijn dus ook dag en nacht beschikbaar voor spoedgevallen.