Spectrumwebdesign
Image default
Particuliere dienstverlening

Extra hulp in het dagelijks leven met begeleid wonen voor volwassenen

Leviaan heeft verschillende woonvormen waar begeleid wonen voor volwassenen wordt aangeboden. In deze woonvormen is plaats voor volwassenen die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken bij hun dagelijkse bezigheden. Wat deze hulp inhoudt en waarbij u hulp nodig heeft, dat bepaalt u in nauw overleg met uw begeleider. Zo werkt u aan de toekomst die u voor ogen heeft. Leviaan werkt volgens de krachtenaanpak, waarin wij uitgaan van uw krachten en mogelijkheden. U heeft zoveel als mogelijk de regie over uw eigen leven. Geef uw wensen aan bij uw begeleider, dan worden er samen met u doelen opgesteld waaraan u werkt. Dit kan van alles zijn, zoals het zinvol invullen van uw dag, het opbouwen van contacten met vrienden en familie of het opgeruimd houden van uw kamer in een van de woonvormen van Leviaan in Noord-Holland.

Hoe ziet begeleid wonen voor volwassenen eruit?

Bij Leviaan vindt men het belangrijk dat u weer regelmaat en structuur in uw leven krijgt. Om dit te bereiken, wordt u in de meeste gevallen opgenomen in een groepswoning. Samen met uw medebewoners zorgt u ervoor dat het huishouden goed loopt en u eet en kookt een aantal keer in de week samen. Natuurlijk krijgt u altijd de ondersteuning die u nodig heeft. Gaat het leven in een groepswoning u goed af? Dan kunt u na verloop van tijd doorgroeien naar een eenpersoonsappartement. Hier krijg u persoonlijke begeleiding bij de dingen die u moeilijk vindt en wordt u intensief gecoacht om uw doelen te bereiken.

Is begeleid wonen voor volwassenen ook voor u nodig?

Heeft u het ook nodig om begeleid te wonen in een woonvorm voor volwassenen? U bent van harte welkom bij Leviaan. Het inschrijven via het aanmeldingsformulier gaat eenvoudig. Tijdens het intakegesprek wat daarna volgt, wordt er samen met u en uw naasten gezocht naar een passende oplossing. Zo werkt u in een veilige omgeving aan uw toekomst, zodat u zo goed mogelijk op eigen benen kunt staan.

https://www.leviaan.nl