Spectrumwebdesign
Image default
Particuliere dienstverlening

Scheren is niet meer nodig door definitief ontharen in Eindhoven

Ben je de mogelijkheden om van je ongewenste haargroei af te komen aan het verkennen, omdat je het beu bent om te moeten scheren? Overweeg dan zeker om je lichaam definitief te laten ontharen bij SkinLab in Eindhoven. Bij deze salon begrijpen ze dat elke huid en elk haartype anders is, waardoor ze altijd een ontharingsbehandeling op maat aanbieden. Hiervoor wordt er bij het intakegesprek een behandelplan op maat opgesteld. Zo bereiken de therapeuten het beste resultaat!

Verschillende behandelingen zijn mogelijk

Er zijn bij SkinLab in Eindhoven verschillende behandelingen mogelijk om je lichaam definitief te ontharen. Hieronder vind je deze op een rijtje:

  • IPL-behandeling: hierbij wordt er een bundel licht afgegeven die door jouw haarwortels wordt omgezet in warmte. Dit beschadigt het haarzakje waardoor de haren niet meer kunnen groeien.
  • Laserbehandeling: hierbij worden de haarzakjes middels laserstraling beschadigd, waardoor de haren niet meer kunnen groeien.
  • Elektrische epilatie: hierbij wordt elk haartje verwijderd met een naald en stroompulsen. De stroom vernietigt de haarzakjes, waardoor de haren niet meer kunnen groeien.

Welke behandeling geschikt is voor jou, hangt af van verschillende factoren. Denk daarbij aan je huidtype, maar ook aan de haardikte en -kleur. De specialisten kunnen je hierover uitstekend adviseren, zodat jij het beste resultaat bereikt.

Neem contact op met de kliniek

Ben je benieuwd wat het definitief ontharen bij SkinLab in Eindhoven voor jou kan betekenen? Wil je voor altijd korte metten maken aan je ongemak door ongewenste haargroei? Neem dan contact op met de specialisten en vraag meer informatie aan. Zij voorzien je graag van alles wat je wilt weten en plannen, indien gewenst, direct een intakegesprek voor je in. Zo kom jij te weten welke behandeling het meest geschikt voor je is en krijg je een inzicht in het resultaat dat je kunt behalen. Hierdoor wordt de keuze voor jou een stuk makkelijker!

https://skinlab-eindhoven.nl/