Spectrumwebdesign
Image default
Woning en Tuin

Een houten wandplank in de kinderkamer hangen: zwevend of met dragers

Een houten wandplank is een prachtig item voor in de kinderkamer, omdat het zorgt voor sfeer. Ook geeft het je kleine een plek om favoriete spullen in het zicht te zetten, zoals boeken of knuffels. Bij deHoutbarshop bestel je een prachtige houten wandplank voor de kinderkamer. Alle wandplanken en andere houten items worden gemaakt van eerlijk gekapt en duurzaam geproduceerd hout, zover mogelijk uit Nederland. Er zijn verschillende manieren om een houten wandplank in de kinderkamer te hangen. Zo kun je wandplanken kopen die zweven, maar ook modellen die met dragers aan de muur bevestigd worden.

Zwevende wandplanken

Een prachtige optie is de zwevende wandplank. Deze wandplanken worden zo aan de muur bevestigd dat je niets van deze bevestiging ziet. Daardoor lijkt de wandplank te zweven tegen de muur aan. Wanneer je een zwevende wandplank besteld, wordt deze geleverd inclusief een Würth-blind ophangsysteem en schroeven, waarmee je de plank gemakkelijk aan de muur bevestigd. De zwevende wandplank kan van afgewerkt en recht hout gemaakt zijn, maar je kunt ook kiezen voor de boomstamlook. Deze planken lijken op boomstammen en zijn aan de voorste rand niet helemaal recht. De bovenkant is uiteraard wel vlak, zodat je veilig spulletjes op de plank zet.

Of ga voor wandplanken met leren dragers

Een andere manier om een houten wandplank aan de muur in de kinderkamer te bevestigen, is met behulp van dragers. Bij deHoutbarshop bestel je houten wandplanken met prachtige, leren dragers. De leren dragers zorgen ervoor dat de wandplank een stoere uitstraling krijgt en voegen een extra element toe aan je interieur. De dragers worden allebei met behulp van een enkele schroef aan de muur gemonteerd en vervolgens leg je de plank op de dragers. De plank hangt zo stevig in de dragers en je kunt beginnen met decoreren. Zet een mooie knuffel, een aantal leuke boeken of houten speelgoed op de plank en creëer sfeer!

https://www.dehoutbarshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Geef lifestyle producten met een duurzaam Dutch design cadeau

Bij dit interieurbedrijf bestelt u kasten op maat voor in uw woning in Noord-Holland

Deze hovenier in Amersfoort regelt alles voor uw tuin