Spectrumwebdesign
Image default
Gezondheid

Een gespecialiseerde tandarts die u onder narcose helpt

Iedereen is wel ergens bang voor. De een is bang voor hoogtes en de ander is bang om te gaan vliegen. Zo zijn er ook genoeg mensen die bang zijn om naar de tandarts te gaan. Wanneer u angstig bent om een afspraak te maken om uw gebit te laten controle is dat erg vervelend. U wilt tenslotte een mooi gebit hebben en houden. Het is wel belangrijk dat u daarom regelmatig een bezoek brengt ter controle. Bij Tandartspraktijk St. Jozef begrijpen ze dat het niet voor iedereen even makkelijk is om langs een tandarts te gaan. Daarom bieden zij een speciale behandeling aan waarbij u geen last heeft en onder narcose wordt geholpen door een gespecialiseerde tandarts.

Deze tandarts neemt de tijd voor u

Bij Tandartspraktijk St. Jozef zien ze u niet als een nummer of een klant die snel tussendoor geholpen kan worden. Ze nemen echt de tijd voor u om u zo goed mogelijk te helpen. De medewerkers van deze tandartspraktijk begrijpen dat het lastig voor u is. Zo kijken ze samen met u naar de behandelmogelijkheden waarbij narcose mogelijk is. Voordat de tandarts u gaat helpen, wordt u onder narcose gebracht door een anesthesist. Hierna merkt u niets meer van de behandeling. Uw gezondheid wordt constant in de gaten gehouden en na de behandeling bent u weer snel wakker. Wanneer deze tandarts u onder narcose gaat helpen, merkt u er helemaal niets van en na afloop kunt u met een gerust hart naar huis toe.

Maak een afspraak voor een bezoek

Wilt u uw angst overwinnen door naar een tandarts te gaan waar u onder narcose behandelt wordt? Bij Tandartspraktijk St. Jozef vinden ze het belangrijk op open te zijn, en vertrouwen en begrip te tonen. Op deze manier weet u zeker dat u goed geholpen wordt. Stel uw bezoek aan de tandarts niet uit, maar maak een afspraak voor een behandeling onder narcose.

https://tandartsenpraktijkstjozef.nl/