Spectrumwebdesign
Image default
Gezondheid

Een aangepaste autostoel met stoelverwarming

Bent u slecht ter been en heeft u daarom een aangepaste autostoel nodig? Anders Autotechniek maakt dit graag voor u mogelijk! Ze maken voor u een aangepaste autostoel op maat en voegen hier desgewenst zelfs stoelverwarming aan toe. Hiermee heeft Anders Autotechniek een wereldprimeur te pakken. Zij maken namelijk gebruik van de stoelverwarming van Carboluxe, die de eerste achteraf uit te rusten stoelverwarming met traploze regelaar presenteerde. De bediening, het design en het comfort van deze stoelverwarming zijn van hoge kwaliteit. Laat u deze stoelverwarming in uw auto inbouwen? Dan kunt u kiezen tussen maar liefst tien instelmogelijkheden. Bovendien is het stroomverbruik van deze stoelverwarming minimaal, aangezien deze elektronisch wordt geregeld.

Wat zijn uw wensen met betrekking tot de aangepaste autostoel?

Natuurlijk zijn de behoeftes van mensen die een aangepaste autostoel nodig hebben erg verschillend. De een heeft aan kleine aanpassingen al voldoende, terwijl bij de ander de gehele auto omgebouwd dient te worden. Wat uw wensen ook zijn, bij Anders Autotechniek draaien ze hun hand nergens voor om. Zij zijn erin in staat om diverse types auto’s naar wens om te bouwen, waardoor mensen met een handicap weer kunnen genieten van de vrijheid om zelf te autorijden. Ze zijn op die manier niet meer afhankelijk van familie, vrienden en kennissen, maar kunnen zelf overal naartoe rijden.

Informeer naar de mogelijkheden

Bij Anders Autotechniek is van alles mogelijk. Denk hierbij niet alleen aan het realiseren van aangepaste stoelen (Recaro en ASS) en het aanpassen van originele stoelen, maar ook aan bijvoorbeeld aan het monteren van liften, het verlagen van de instapdrempel of aan het aanpassen van het bedieningspaneel. Bovendien kunnen ze dergelijke aanpassingen ook aan brommobielen uitvoeren. Bent u benieuwd wat er zoal voor u mogelijk is? Neem dan contact op met dit bedrijf. De medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden. De contactgegevens van Anders Autotechniek kunt u vinden op hun website.