Spectrumwebdesign
Image default
Woningen

De makelaar met een breed dienstenpakket in Wageningen

Wanneer u een woning zoekt in Wageningen of als u uw woning juist wilt verkopen, dan is het prettig als u een beroep kunt doen op een ervaren en toonaangevende makelaar. Zo’n makelaar is Jeltes ten Hoor in Wageningen. Zij gaan altijd vernieuwend, creatief en persoonlijk te werk. Maatwerk is hierbij belangrijk. Wanneer u uw woning wilt kopen of verkopen via Jeltes Ten Hoor, krijgt u een persoonlijke makelaar toegewezen, zodat de dienstverlening informeel en optimaal is. Hij of zij zal eerst voor u de markt in kaart brengen en voert nauwkeurige taxaties uit. Op deze manier weet u zeker dat u een goede prijs voor uw woning vraagt én dat u niet te veel betaalt voor uw nieuwe woning.

Hulp bij het onderhandelen

Veel mensen vinden het lastig om een goede prijs te onderhandelen voor die schitterende woning die ze te koop hebben zien staan, of juist voor hun huidige woning die ze willen verkopen. Daarom helpt uw persoonlijke makelaar uit Wageningen u hier graag bij. Zo verkoopt u uw huidige woning altijd voor een zo gunstig mogelijke prijs en koopt u uw nieuwe woning ook voor een aantrekkelijke prijs. Wanneer u bij het onderhandelen hulp krijgt van een ervaren makelaar van Jeltes ten Hoor uit Wageningen, verkoopt u uw woning zonder stress en koopt u zonder problemen een nieuwe woning. Dit gaat allemaal zonder stress, omdat u het onderhandelen niet zelf hoeft te doen.

De specialist gaat voor het maximale resultaat

Wanneer u uw woning wilt verkopen of juist een andere woning wilt kopen, gaat Jeltes ten Hoor altijd voor het maximale resultaat. Dit houdt in dat deze makelaar in Wageningen uw woning voor een zo goed mogelijke prijs verkoopt en dat er een woning wordt gevonden die precies aan uw wensen voldoet. Ook is het natuurlijk belangrijk dat uw nieuwe woning binnen uw budget past. Dit zijn uiteraard allemaal zaken waar deze makelaar uit Wageningen rekening mee houdt. Het werkgebied van deze makelaar beslaat Wageningen en omliggende plaatsen als Ede, Renkum, Heelsum, Doorwerth, Wolfheze en Rhenen. Ook in de Betuwe zijn deze specialisten actief.

https://www.jeltes-tenhoor.nl/