Spectrumwebdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Rijplaten huren voor de evenementen branche

Als organisator van een evenement, denkt u wellicht als eerste aan rijplaten huren. Terecht, want rijplaten zijn zowel tijdens de opbouw en afbraak van een evenement als tijdens het evenement zelf vrijwel onmisbaar. Specifiek bij evenementen op een kwetsbare ondergrond, of buitenevenementen zijn deze platen hard nodig. Bij grote leveranciers zoals Swanenberg IJzer Groep kunt u rijplaten huren in zeer grote hoeveelheden en ook in meerdere soorten. Zo kunt u bijvoorbeeld zorgen voor ijzeren platen voor gebruik door zwaardere machines en kunststof platen voor gebruik door reguliere voertuigen en hulpdiensten. Het zijn echter niet alleen voortuigen die u hiermee helpt.

Rijplaten huren als service voor bezoekers

Rijplaten huren is ook een fijne service voor uw bezoekers. Op diverse manieren. Denk aan rijplaten voor op een parkeerterrein. Hoe vaak is het niet voorgekomen dat bezoekers met de auto vast kwamen te zitten op een parkeerterrein omdat het gras bijvoorbeeld nat was geregend? Rijplaten huren zorgt niet alleen voor extra grip en veiligheid, maar ook ordelijkheid: mensen weten precies waar ze wel en niet kunnen rijden. Bezoekers van uw evenement kunnen de rijplaten tevens als looppaden gebruiken. Dit is wel zo fijn, zeker wanneer het regent. Mensen kunnen zich zo eenvoudiger voortbewegen over het terrein en blijven schoner. Bovendien zorgen de rijplaten ervoor dat zowel bij gebruik door voertuigen als door voetgangers de ondergrond beschermd blijft.

Stalen buizen voor een perfecte opbouw

Bij grote leveranciers zoals Swanenberg IJzer Groep kunt u niet alleen terecht voor het huren van rijplaten, maar ook voor stalen buizen. Stalen buizen zorgen voor een perfecte opbouw van uw evenement. Stalen buizen kunnen worden gebruikt voor een podium of tribune, maar ook als fundament voor een platform, of om gebieden af te schermen, dan wel doorgangen te creëren. Stalen buizen zijn verkrijgbaar in een soort en in afmetingen die u nodig hebt.