Spectrumwebdesign
Image default
Gezondheid

Tao Basis helpt bij mentale klachten

Als je even niet lekker in je vel zit wil je daar natuurlijk aan werken. Veel mensen ervaren het als heel lastig omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen. Spiritualiteit biedt heeft veel mogelijkheden om jezelf te beteren. Mediteren zou je al goed kunnen helpen, yoga of zelfs tarotkaarten laten leggen. In deze blog wordt verder ingegaan op Tao en de basis hiervan.

 

Wat is tao?

Grote kans dat je nog nooit gehoord hebt van tao, daarom is het verstandig bij het begin te beginnen. Tao is op een oude Chinese levenskunst gebaseerd. Het is een manier om je lichaam volledig te laten ontspannen en helemaal tot rust te komen. Als je tao beoefent, dan werk je aan verschillende dingen: vitaliteit, gezondheid, emotionele balans, fysieke stabiliteit en zowel persoonlijke als spirituele groei. Dit is nogal een lijst waar je misschien van afschrikt. Houd in gedachten dat je niet alles in een keer aan kan pakken. Het is aan te raden begeleiding te krijgen tijdens het beoefenen van tao. Veel meditatiecentrums bieden aan je te begeleiden in tao basis.

 

Tao basis is een natuurlijk verloop

Ook in de tao basis merk je dat het een heel natuurlijk verloop heeft. Alle orden op zaken stellen zonder hier een grote invloed op te hebben. Zie het als de blaadjes die in de herfst vallen en in de lente weer aangroeien, daar hebben we geen enkele invloed op.

https://www.vianovalis.nl/healing-tao/