Spectrumwebdesign
Image default
Vakantie

Boek een gezellige groepsaccommodatie in Gelderland

Organiseert u binnenkort een geweldig weekendje weg met vrienden, familie of collega’s? Ga dan voor een prachtige groepsaccommodatie in Gelderland. In het pittoreske Ermelo vindt u de groepsaccommodatie De Aalbertshoeve. Het is gelegen in de prachtige natuur van de Veluwe. Dit betekent dat er meer dan genoeg te beleven is voor een familie- of vriendenweekend. Ga heerlijk wandelen, fietsen of naar het nabijgelegen strandje. 

De perfecte locatie voor een geslaagd verenigingsweekend

Bent u op zoek naar een accommodatie voor uw verenigingsweekend? Boek dan vandaag nog een sfeervolle groepsaccommodatie in Gelderland. Ook hiervoor is De Aalbertshoeve uitstekend geschikt. U kunt hier niet alleen een verblijf boeken voor de leden van de vereniging, maar ook kunt ook een geheel weekend regelen met leuke en sportieve activiteiten in de omgeving, zoals boerengolf of klootschieten. 

Verblijf midden in de Veluwse natuur

U vindt De Aalbertshoeve midden in de prachtige natuur in het pittoreske dorpje Ermelo. De Veluwse bossen vindt u slechts op een steenworp afstand van de groepsaccommodatie. U kunt met uw leerlingen, vrienden, familieleden of collega’s heerlijk gaan wandelen in de groene bossen, gaan fietsen of naar het nabijgelegen strandje gaan om te zwemmen. In de natuur is altijd genoeg te beleven. Zo kunt u ook een speurtocht uitzetten of met een groep gaan klimmen of boerengolf spelen. Ook binnen en rondom De Aalbertshoeve is genoeg te doen, zoals tafeltennis of volleybal. 

Kies uit drie verschillende groepsaccommodaties

U heeft de keuze uit drie verschillende accommodaties bij De Aalbertshoeve. Dit ligt aan de grootte van de groep die wil verblijven. Het is ook mogelijk om deze drie verblijven te combineren waardoor er maximaal 186 personen kunnen blijven logeren. Dit is erg handig als u met een grote vereniging een groepsaccommodatie in Gelderland zoekt. Er is dus altijd wel een passende accommodatie voor u en uw gezelschap, ongeacht de groepsgrootte.