Spectrumwebdesign
Image default
Vakantie

Ervaar samen met jouw kind een unieke vakantie als alleenstaande ouder

Wanneer je een alleenstaande ouder bent, kan het lastig zijn om een vakantie te boeken. Je wilt natuurlijk rekening houden met je kind(eren) en ervoor zorgen dat iedereen een leuke vakantie heeft. Vaak is het een hele uitdaging, zeker wanneer je naar het buitenland wilt. Bij een specialist als One2gethertravel hebben ze veel ervaring op het gebied van singlereizen en het organiseren van reizen voor alleenstaande ouders. Zij kennen de behoeften en voorkeuren van alleenstaande ouders en hun kinderen voor het organiseren van een onvergetelijke vakantie. Je hebt bij hen genoeg keuze bij het vinden van een geschikte vakantie voor jouw kind(eren) en voor jezelf waardoor je als alleenstaande ouder geniet van een heerlijke reis.

Geniet van een onvergetelijke reis naar een unieke bestemming

Wil je als alleenstaande ouder graag op vakantie, maar wil je een bestemming uitkiezen die leuk is voor je zoon of dochter, maar ook voor jou? Bij One2gethertravel organiseren ze verschillende reizen naar binnen- en buitenland. Tijdens deze reizen heb je gezelschap van andere alleenstaande ouders in dezelfde levensfases. Dit betekent dat je altijd goed gezelschap hebt voor een kletspraatje en om gezellig te borrelen. Omdat iedereen in dezelfde levensfase zit, heeft jouw zoon of dochter ook altijd andere kinderen om mee te spelen en activiteiten te ondernemen. Natuurlijk bepaal je zelf in hoeverre je hierin meegaat. Jullie bepalen zelf hoe de dag eruitziet en welke activiteiten jullie gaan ondernemen.

Kies ook als single voor een unieke reis

Naast een unieke vakantie als alleenstaande ouder, kun je bij deze specialist ook terecht voor geweldige singlereizen. Wanneer je als single geen zin hebt om alleen om vakantie te gaan, kun je ervoor kiezen om samen met andere singles te reizen. Ook bij hun singlereizen geniet je van de gezelligheid van een groep singles met dezelfde interesses en bepaal jij zelf wat je gaat doen. Je geeft altijd jouw eigen invulling aan jouw vakantie en maakt herinneringen voor het leven.