Spectrumwebdesign
Image default
Muziek

Een programma DJ worden voor beginners

Wil je ook de wereld overvliegen? Droom je ervan om te draaien voor grote zalen? Zie je het als de mooiste uitdaging om een publiek voor je te winnen? Ben je een muzikaal talent met gevoel voor muziek? Met de cursus DJ worden voor beginners worden jouw dromen misschien wel werkelijkheid. Op steeds meer muziekscholen leer je namelijk de beginselen van het vak van DJ’s. Ontdek alle geheimen van de mengpanelen. Leer goed te luisteren naar muziek én wordt een expert in het mixen van tracks. Wie weet is een carrière als DJ wel voor jou weggelegd.

Een muziekschool voor jou

Voor het volgen van een cursus DJ worden voor beginners heb je vaak geen ervaring of voorkennis nodig. Als je enkel over flinke dosis doorzettingsvermogen en een passie voor muziek beschikt, heb je vaak alle eigenschappen al in huis om een cursus succesvol af te ronden. Woon je in de Gooi-en Vechtstreek of Eemland? Dan is de Gooische Muziekschool in Bussum vast iets voor jou. Op deze school volg je de cursus DJ worden voor beginners in een speciale DJ-ruimte met alle apparaten die je nodig hebt om jouw gedroomde tracks te produceren. Je leert tracks naast elkaar te draaien, in elkaar te laten overlopen en maakt effecten en loops. Daarnaast leer je ook goed naar muziek luisteren en weet je straks precies welke genres met elkaar te combineren zijn en welke absoluut niet. Zo win je jouw publiek zeker voor je!

Het lespakket volgen bij professionals? Schrijf je in!

De cursus DJ worden voor beginners wordt gegeven door echte professionals die door heel Nederland draaiden. Het lespakket bestaat uit 5 cursussen van ongeveer 45 minuten en is te volgen voor tieners vanaf 10 jaar. Ook volwassenen kunnen zich hiervoor aanmelden. De Gooische Muziekschool in Bussum hanteert verschillende tarieven, die te vinden zijn op de website. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan vooral aan en ontdek alle geheimen van DJ’s!

https://www.degooischemuziekschool.nl/