Spectrumwebdesign
Image default
Boeken en Tijdschriften

Wat je kunt doen als je een boek wilt laten drukken in een kleine oplage

Als je een boek wil laten drukken met een kleine opgave dan kun je bij sommige drukkerijen misschien niet terecht. Zij nemen alleen opdrachten aan als je minimaal een paar honderd exemplaren wil ontvangen. Maar wees gerust, er zijn ook drukkerijen die het niet zo groot aanpakken. Zij nemen ook opdrachten aan als het om slechts enkele exemplaren gaat. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld proefexemplaren van een boek wilt laten drukken. Maar er zijn nog genoeg andere situaties denkbaar waarbij je van deze service gebruik kunt maken.

Een exclusief relatiegeschenk laten maken

Een boek laten drukken in kleine oplage is bijvoorbeeld aan de orde als je een relatiegeschenk wilt laten maken voor de medewerkers van je bedrijf of voor gewaardeerde klanten. Denk bijvoorbeeld aan een mooi jubileum van het bedrijf. Als je voor deze gelegenheid een mooi wil gedenkboek maken dan heb je daarvan waarschijnlijk geen duizenden exemplaren van nodig. In dit geval kun je een beroep doen op een drukkerij die ook een kleine opdracht aanneemt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Je kunt vooraf een inkijkexemplaar inzien om te zien hoe de uiteindelijke versie eruit komt te zien. Aanpassingen zijn dan uiteraard nog mogelijk.

Een betrouwbare drukkerij, ook voor kleine opdrachten

Als je een betrouwbare en professionele drukkerij zoekt voor een opdracht, kijk dan eens op de website van Bookadew. Zij nemen opdrachten aan als je een boek wilt drukken in kleine oplage. Uiteraard is een grote opdracht welkom, maar je kunt hier dus terecht als het om slechts één of enkele exemplaren gaat. Meer informatie over de mogelijkheden en een prijscalculator vind je op de website.