Spectrumwebdesign
Image default
Mode en Kleding

Waarom een sleutelhanger zo leuk kan zijn als cadeau

Een sleutelhanger lijkt voor sommigen misschien een onbeduidend object, maar het zijn ook aandenkens met sentimentele waarde voor vele anderen, vaak verkregen als souvenir van reizen naar verre oorden of ontvangen als geschenk op gedenkwaardige momenten.

In feite beseffen we vaak niet hoe vaak we in ons dagelijks leven een soort sleutelhanger gebruiken. We hebben allemaal sleutels om ons heen, of het nu een huissleutel of een autosleutel is, en een sleutelhanger maakt ze niet alleen aantrekkelijker voor het oog, maar zorgt er ook voor dat onze sleutels opvallen, zodat het gemakkelijk is om ze te vinden. De sleutelhanger is waarschijnlijk het eerste waar we naar toe gaan als we dagelijks naar onze sleutels zoeken.

Het verzamelen van sleutelhangers, ook wel Copoclephily genoemd, is in de loop der jaren een populaire hobby geweest onder veel mensen, zowel jong als oud. Het woord Copoclephily komt van het Griekse woord Kope; dat betekent handvat, Kleis; dat betekent Sleutel en Phile; dat betekent ‘een die zich aangetrokken voelt tot’.

Dus als je jezelf als een enthousiaste copoclefiel beschouwt, of als je meer wilt weten over deze unieke hobby, lees dan verder…

Wat zijn de verschillende soorten sleutelhangers?
Er zijn verschillende soorten sleutelhangers in de collectie, waaronder soorten auto’s, verschillende landen, eten en drinken, maar ook sport en sleutelhangers van bekende evenementen en merken.

Handige gadgets zorgen voor een ander soort populaire sleutelhangercollectie. Aan bijna alles zijn sleutelhangers bevestigd, van flesopeners en zaklampen tot kleine notitieboekjes en nagelknippertjes.