Spectrumwebdesign
Image default
Eten en drinken

Wilt u graag losse thee kopen? Neem dan een kijkje bij Leafty

Losse thee kopen doet u gemakkelijk en snel op Leafty.nl. Hier kunt u tevens een thee-abonnement afsluiten. Waarbij u kunt kiezen uit verschillende groottes: zowel voor de kleine als voor de grote liefhebber is er een geschikt abonnement. Ook kunt u kiezen uit veel verschillende soorten en smaken! Zo is er de keuze uit Zwarte, Witte, Groene, Kruiden, Oolong en Chai-thee, waarbij er per soort ook nog eens vele verschillende smaken zijn.

Dankzij het abonnement bent u elke maand verzekerd van een goed gevulde box met de heerlijkste smaken thee. Deze box wordt bij u thuisbezorgd en past door de brievenbus; u hoeft dus niet thuis te blijven voor uw pakket.

Wist u dit al over thee?

Thee is volgens Leafty één van de meest gedronken dranken in Nederland. 15 Procent van de dagelijkse geconsumeerde dranken wordt toegeschreven aan thee!

Daarnaast is een kopje thee weigeren onbeleefd! In Vietnam, Turkje en Egypte tenminste. Een kopje thee is namelijk een teken van gastvrijheid, door deze af te wijzen wijst u eigenlijk de gastheer of gastvrouw af.

Ken je matcha thee? Dit is een vermalen groene thee. Deze helpt je te concentreren. Een ander voordeel is dat er heel veel voedingsstoffen inzitten; gedurende de dag geeft matcha thee je een beetje energie.

En alle theeblaadjes worden met de hand geplukt! Wanneer je een goede plukker hebt dan kan deze per dag ongeveer tussen de 30 en 35 kilo aan losse theeblaadjes verzamelen.

Losse thee kopen bij Leafty voor een eerlijke prijs

Het verbouwen en het plukken van thee is veel werk. Daarom zorgt Leafty ervoor dat ze samenwerken met directe leveranciers van thee. Dit zorgt voor een eerlijke prijs voor de boer, de plukker en de consument!

U thee die u koopt bij Leafty wordt dus voor een eerlijke prijs gekocht en is tevens 100% natuurlijk. Kies uw abonnement uit dat past bij uw voorkeuren en wensen en u bent verzekerd van het (h)eerlijkste kopje thee in huis!