Spectrumwebdesign
Image default
Bedrijven

Verhuur van kantoorruimte in de regio Didam

Als u kantoorruimte nodig heeft in de regio Didam kunt u bij Ondernemerscentrum de Pelikaan terecht voor verhuur. Al sinds 1995 is dit pand thuis aan vele spraakmakende bedrijven. De locatie op industrieterrein Zuidspoor aan de Ringbaan-Zuid te Zevenaar is zeer goed te bereiken met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig, en de ligging recht tegenover station Zevenaar komt mensen die met het openbaar vervoer komen zeker ten goede. OC de Pelikaan heeft voor u een perfecte kantoorruimte in de verhuur, met vloeroppervlakken vanaf 19 m2. Met korte huurovereenkomsten en hun professionele, laagdrempelige insteek profileert OC de Pelikaan zich als hét adres voor verhuur van kantoorruimte aan starters in en rondom Didam.

‘Half kantoor’-huur: de perfecte ruimte voor de beginnende ondernemer

Wilt u niet direct een volledige kantoorruimte huren? Kies dan voor een ‘half kantoor’. In deze constructie deelt u één ruimte met een andere ondernemer. Zo betaalt u beiden slechts € 250,- all-in per maand, inclusief bureau, kast, stoel, internet en wekelijkse schoonmaak. De overige faciliteiten bij OC de Pelikaan zijn ook zeker niet mis:

  • Snel glasvezel internet á 100/100 Mbps;
  • Systeemtelefoontoestel van het merk Tiptel;
  • Individueel regelbare airco in uw kantoor;
  • Vaatwasser en koelkast in de lunchruimte (begane grond) en in de pantry (1e verdieping);
  • Personenlift voor toegang tot de 1e verdieping;
  • Individueel regelbare buitenzonwering voor ieder kantoor;
  • Inbraakalarmsysteem in de algemene ruimtes, met aansluiting op de meldkamer;
  • Inbegrepen belastingen (uw gebruikersdeel van OZB en waterschapsbelasting);
  • Parkeermogelijkheid op eigen terrein, voor uzelf en uw bezoekers;
  • Gedeelde vergaderruimte voor 8 personen (op basis van fair use).

Naar een eigen of groter kantoor? De specialist helpt u hierbij

Het gaat goed met uw bedrijf, maar nu wilt u meegroeien met uw ambities. Dat betekent ruimte creëren; en waar kan dat beter bij OC de Pelikaan. Zij regelen met plezier voor u de verhuur van een grotere kantoorruimte, gewoon in hun pand in de regio Didam. Met kantoorruimten van 18 m² tot 60 m² is er voor iedere groeifase een bijpassende plek. Deze kantoorruimten is altijd 24/7 voor u toegankelijk; de zaak staat nooit stil, en dat hoeft u ook niet te doen. Kies daarom voor kantoorruimte in de regio Didam voor de verhuur van OC de Pelikaan. Zij informeren u met plezier volledig vrijblijvend over de mogelijkheden.