Spectrumwebdesign
Image default
Bedrijven

Met houten vloeren creëert u een stijlvol interieur

Als u kiest voor een stijlvol interieur dan passen houten vloeren daar perfect bij. U geeft uw woonkamer of werkkamer daarmee een fraaie en verzorgde uitstraling. Bijkomend groot voordeel is dat een vloer van hout heel gemakkelijk schoon te maken is. Als u huisdieren heeft die haren verliezen is het een fluitje van een cent om deze van de vloer te verwijderen, in tegenstelling tot tapijt. Een houten vloer vraagt sowieso veel minder onderhoud en gaat vele malen langer mee. Ook daarom kiezen steeds meer mensen bij hun bezoek aan een vloerenwinkel voor een fraaie vloer van hout.

U heeft de keus uit tientallen opties

Als u een vloer van hout gaat uitzoeken dan zult u wellicht overweldigd worden door de grote keuzevrijheid. Allereerst kiest u de soort vloer. Wordt het een hardhouten vloer, een parketvloer of een laminaatvloer? Vervolgens kiest u de houtsoort, de verschillende houtsoorten verschillen qua kleur en structuur. Tot slot zijn er nog verschillende opties voor het bewerken van uw houten vloeren. De vloerenwinkel kan het hout een white wash-behandeling geven, bestrijken met lak of een olielaag. Ook schuren van het hout is mogelijk en geeft een speciaal effect. Als de planken zijn voorbehandeld zijn ze klaar om bij u te worden gelegd. Kies ervoor om dit zelf te doen, of laat het doen door een professional. Zo komt uw vloer er piekfijn uit te zien.

Bij wie koop ik de mooiste vloer?

Een vloer van hout koopt u natuurlijk bij een gespecialiseerde vloerenwinkel. Van der Heijden in Oss is wat dat betreft een aanrader. Zij leveren prachtige (houten) vloeren in allerlei uitvoeringen. Om alvast een indruk te krijgen van het aanbod kunt u de website bezoeken. U kunt ook online een offerte opvragen. Maar veel klanten kiezen voor een bezoek aan de showroom in Oss om de vloer van hun keuze in het echt te kunnen zien. U kunt daar ook direct een berekening van de prijs laten maken zodat u weet waar u rekening mee moet houden.