Spectrumwebdesign
Image default
Sport

The Kettlebell Club in Nijmegen: voor een fit lichaam en een fitte geest

Wil je graag je levensstijl veranderen en graag wat fitter worden? Dan ben je bij The Kettlebell Club in Nijmegen aan het juiste adres. The Kettlebell Club is een fitnessschool in Nijmegen waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Sinds 2014 is deze sportschool een begrip in Nijmegen en omstreken. Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot een fitnessclub met meer dan 1000 sporters. Tevens werken er ongeveer 10 gedreven en gediplomeerde instructeurs. De club levert een gevarieerd aanbod aan van kleinschalige trainingen, waardoor persoonlijke aandacht geborgd wordt. In kleine lessen werk je aan je eigen doelstellingen onder begeleiding van gekwalificeerde sportinstructeurs. Je kunt bij deze club zowel binnen als buiten sporten; afhankelijk van het weer.

Is een lidmaatschap bij The Kettlebell Club iets voor mij?

Ben je op zoek naar: een nieuwe levensstijl, een fit lichaam, sterke spieren, een sportmaatje of juist een goede sportbegeleider? Dan is fitness in Nijmegen bij The Kettlebell Club zeker iets voor jou. Deze veelzijdige sportclub biedt verschillende trainingen, zoals: groepstraining, personal training, barbell training, bootcamp training en bokszak training. De sportschool biedt tevens verschillende abonnementen. Zowel voor de echte fanatiekeling als voor de meer onregelmatige sporter is er een geschikt abonnement. Tevens zorgen de trainers ervoor dat je een geschikt sportplan krijgt die speciaal voor jou gemaakt is. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften wordt er een sportplan opgesteld die realistisch en haalbaar is. Tevens is er binnen de sportschool ook een fysiotherapeut aanwezig. Bij deze ligt de focus op sport gerelateerde klachten. De fysiotherapeut brengt bewegingsproblemen in kaart en gaat samen met jou aan de slag om deze te doen verdwijnen.

Sporten en onze gezondheid

Regelmatig sporten zorgt voor een verhoogde concentratie en een beter geheugen. Het ‘gewoon’ bewegen is even gezond als intensief sporten. Het belangrijkste is vooral dat je voldoende beweging hebt op een dag. De beweegrichtlijn in Nederland is dat men minstens 150 minuten per week intensieve lichamelijke activiteiten verricht en minsten twee keer per week spier- en botversterkende activiteiten doet. Uit onderzoek bleek dat maar liefst 42 procent van de Nederlanders voldoet aan deze richtlijn. De leeftijdsgroep van 18-25 jaar en 25-35 jaar is de groep waarin de sportfrequentie het meeste afneemt. Deze groep is juist het sterkst vertegenwoordigd bij The Kettlebell Club. Kom daarom ook het tegendeel bewijzen en zorg ervoor dat ook jouw leeftijdsgroep actief blijft! Neem vrijblijvend contact op met The Kettlebell Club en vraag een gratis proefles aan. Ga naar www.thekettlebellclub.nl.